Поради

Яких речей треба позбутися, щоб почувати себе краще

Яких речей треба позбутися, щоб почувати себе краще

Щодня вдома нас оточують десятки речей, одні з яких піднімають настрій і заряджають енергією, а інші, навпаки, лише провокують занепад сил. Детальніше про речі, від яких давно пора звільнитися, щоб відчувати себе краще, - в цьому матеріалі.

Обробні дошки з тріщинами

Багато господинь не випадково віддають перевагу дерев'яним дошкам: вони довго служать і при цьому мають антибактеріальний ефект. Однак якщо на дошці з'явилася тріщина, її слід замінити. Саме в подібних виїмках накопичуються залишки їжі і шкідливі бактерії.

Стара косметика

Якщо об’єму вашої косметички може позаздрити будь-який візажист, варто регулярно перевіряти, чи немає в ній прострочених засобів. Інколи ми не помічаємо, що термін придатності косметики давно підійшов до кінця, і продовжуємо користуватися нею. А тим часом використання товарів, що стали непридатними, може спричинити проблеми зі шкірою і навіть інфекції.

Одяг, який став малим

Багато жінок роками зберігають джинси часів студентства в надії одного разу повернутися в форму, яку підтримували в молодості. Однак найчастіше такі речі в гардеробі не мотивують, а, навпаки, провокують негативні почуття, змушуючи звинувачувати себе у відсутності сили волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: психологія, цікаво знати, квартира
В тему