Поради

Які правила гігієни українок викличуть шок у європейок

Які правила гігієни українок викличуть шок у європейок

Хто б міг подумати, що правила гігієни мешканок європейських країн можуть мати стільки відмінностей! Ось ви, наприклад, знали, що в уявленні тих же француженок зовсім неправильно миєте руки і вмиваєтеся? Або робите велику помилку, коли миєте посуд відразу після їжі?

Що ще в гігієні українських жінок шокує європейок, читайте в цьому матеріалі.

Вмивання

Напевно, ви вмиваєтеся під проточною водою. Європейки ж затикають злив в раковині, набирають воду і тільки потім починають умиватися. Робиться це з метою економії. А бувають настільки економні європейці, в будинках яких в одній воді умиваються всі члени сім'ї ... Погодьтеся, це не дуже приємно.

Прийом душу

Як ми приймаємо душ? Намилює тіло, миємо голову, чистимо зуби, робимо маску для обличчя, думаємо про життя, співаємо пісень і все це при включеній воді. А навіщо виключати, якщо через хвилину потрібно буде включати знову?

Скажіть це німкені, англійці чи француженці, і вона назве вас божевільною! Ці жінки звикли проявляти раціональність у всьому, навіть в таких елементарних питаннях. Серед них дуже мало таких, які приймають душ двічі в день. А під час намилювання тіла, миття голови і інших гігієнічних процедур, вони обов'язково перекривають кран.

А деякі мешканки Західної Європи, якщо вірити чуткам, взагалі не змивають з себе гель для душу.

І роблять вони це не тільки з міркувань економії - склади деяких засобів для душа спеціально розроблені з розрахунком на те, що змиваються в повному обсязі, залишаючись на шкірі зволожуючим лосьйоном.

Миття волосся

Якщо в Україні ви вийдете на вулицю з брудною головою, будьте готові до косих поглядів і смішків. В інших же європейських країнах це абсолютно нормально. А ось мити щодня волосся – ні. Місцеві жінки миють голову приблизно 1-4 рази на тиждень (і звичайно ж, роблять це максимально економно). Кажуть, що саме за чистим, укладеним волоссям можна впізнати українку.

Миття посуду

Наші жінки миють посуд відразу після того, як всі встануть з-за столу. В крайньому випадку, в той же день ввечері, коли в мийці збереться пристойна «гірка».

Європейки, навпаки, очікують появи цілого Евересту брудних тарілок, а потім відправляють їх у посудомийну машину. Нерідко буває так, що, щоб не ганяти машину вхолосту, доводиться чекати кілька днів ... Але що робити, якщо терміново потрібна тарілка, а вона лежить в мийці? Помити руками? Що ви, навіщо! Краще сходити і «позичити» у сусідки.

Спідня білизна

В цьому плані європейки набагато «правильніші» за українок. Якщо англійка або француженка побачить на своїх трусиках плямочку або маленьку дірочку, вона негайно відправить їх у відро для сміття. Багато українок, наприклад, можуть місяцями ходити в одному і тому ж «зручному» бюстгальтері і остаточно позбутися його тільки через кілька років.

Постільна білизна

Більшість тих же англійок перуть постільну білизну не частіше разу на місяць, а то й рідше. Українки в цьому плані їх значно «обійшли» - деякі звикли міняти білизну щотижня. Недавнє дослідження показало, що близько 500 тисяч мешканок Великобританії перуть білизну три рази в рік і тільки кожна шоста жінка робить це раз на місяць.

Звичайно ж, це не стосується усіх поголовно європейок. У кожному правилі є свої винятки. Однак те, що вони набагато економніші за українок в плані гігієни – безперечно!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: цікаво знати, жінки, Україна
В тему

Останні матеріали