Поради

Найпопулярніші модні бренди у світі

Найпопулярніші модні бренди у світі

Італійський дім моди Gucci знову став найпопулярнішим брендом одягу в світі.

Про це свідчать результати дослідження платформи Lyst, що спеціалізується на аналізі споживчої поведінки в індустрії моди.

Згідно зі звітом, Gucci зайняв першу позицію рейтингу, складеного за підсумками четвертого кварталу 2020 року. Експерти пов’язують популярність бренду з початком продажів спільної колекції з маркою The North Face, а також з появою співака Гаррі Стайлса у вбранні від Gucci на обкладинці Vogue.

На другому і третьому місцях у списку найбільш затребуваних виробників одягу виявилися Balenciaga, який в минулому кварталі зайняв п’яту позицію, і Moncler, що піднявся з 13-го місця. За ними послідували Off-White і Prada, які замкнули п’ятірку лідерів.

Відзначається, що в рейтинг також увійшли такі бренди, як Saint Laurent, Bottega Veneta, Versace і Valentino, а також Fendi, Nike, Burberry, Jacquemus і інші.

У жовтні Gucci вже удостоювався звання найпопулярнішого модного бренду в світі. При цьому другий рядок рейтингу зайняла італійська стріт-стайл марка Off-White, а на третій розташувався американський спортивний бренд Nike.

Рейтинг Lyst складається однойменною платформою пошуку модного одягу, яка відстежує поведінку понад дев’яти мільйонів покупців на місяць. Дані збираються на основі пошукових запитів в Google і соцмережах, а також роздрібних продажів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Модні тренди, мода, цікаво знати
В тему