Поради

Ідеальна для сідниць модель від «Королеви легінсів»

Ідеальна для сідниць модель від «Королеви легінсів»

Дівчата масово почали знімати відео в речах з інтернет-магазину Amazon і запустили новий тренд.

На відповідні ролики в TikTok звернули увагу журналісти New York Post.

Йдеться про легінси різних забарвлень, які візуально збільшують сідниці за рахунок спеціальних швів на задній частині. За інформацією видання, вони продаються на великих онлайн-майданчиках і коштують від 12 до 28 доларів.

Непристойні лосини уславилися в інтернеті як «ідеальні для сідниць» і стали популярними завдяки TikTok. Так, наприклад, користувачка з ніком devinkolson, що проголосила себе «королевою легінсів», приміряла описану модель в темно-сірому, білому і чорному кольорах і продемонструвала свої сідниці на камеру.

«Боже мій, будь ласка, купіть це», - каже вона на кадрах відео.

Публікація стала вірусною, набравши 8,1 мільйона переглядів і більше мільйона лайків.

Незважаючи на загальне схвалення речі в мережі, авторку матеріалу розчарували ці легінси: за її словами, після тренування в області колін утворилися дірки.

У листопаді 2020 року школяркам з ірландського міста Карлоу заборонили носити легінси, щоб не провокувати вчителів-чоловіків. За словами одного з батьків, в навчальному закладі було проведено збори, куди запросили дівчаток у віці від 12 до 18 років. Там їх закликали відмовитися від обтягуючих речей, таких як легінси і короткі спідниці, щоб уникнути зайвої уваги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Модні тренди, мода, одяг
В тему