Поради

Ознаки, що ви не цікавите чоловіка

Ознаки, що ви не цікавите чоловіка

Як зрозуміти, що ви не цікавите потенційного коханого? Про ознаки цього йдеться у статті клінічної психологині Марини Басманової.

«До мене, як до психологині, часто приходять жінки різного віку зі скаргами на те, що у них не складаються стосунки з чоловіками.

Щоразу, коли їм здається, що нарешті вони зустріли гідного претендента, чоловік починає вести себе «дивно» або зовсім зникає. Жінки придумують безліч виправдань того, що відбувається, вимагають пояснень, починають копатися в собі, намагаючись зрозуміти, чим відлякали чоловіка. Насправді, відповідь лежить на поверхні, але мало хто готовий її прийняти: якщо чоловік не з вами, значить, він вважає, що ви героїня не його роману. Для того, щоб зберегти нерви і не упустити власну самооцінку «нижче плінтуса», варто з самого початку звернути увагу на кілька важливих фактів, що вказують на те, що не сильно ви йому подобаєтеся.

  1. Чоловік не дзвонить і не запрошує зустрітися.

Варто врахувати, що більшість чоловіків висловлюють своє ставлення вчинками. Тому не тіште себе думками, що ваш шанувальник – нерішучий або втратив номер телефону. Якщо чоловік не дзвонить, значить, він не згадує про вас або не хоче цього робити.

  1. Чоловік відкладає або переносить зустрічі під приводом зайнятості.

Можливо, він дійсно трудоголік. Але якщо він не знаходить часу на вас, схоже, ви не є його пріоритетом.

  1. Чоловік називає вас другом або говорить, що не готовий до серйозних стосунків.

Якщо його влаштовують зустрічі без зобов’язань, не намагайтеся знайти цьому виправдання. Коли чоловік дійсно вами зацікавлений, він хоче, щоб ви завжди були поруч.

  1. Чоловік постійно чимось в вас незадоволений.

Не варто шукати причину в собі. Якщо ви йому цікаві, навіть ваші недоліки (хоча б на перших порах) будуть сприйняті продовженням ваших достоїнств.

  1. Чоловік щось обіцяє, але не тримає слово.

Навіть якщо це стосується дрібниць, варто звернути увагу на те, що відбувається. Чоловіки висловлюють свій інтерес діями і, якщо він постійно «забуває» про обіцяне, значить, для нього ваші потреби не важливі.

  1. Чоловік зраджує або не приховує, що зустрічається з кимось паралельно.

Він дає зрозуміти, що не готовий зупинитися на вас, він шукає варіанти. І це не зміниться, скільки б ви не сподівалися. У всякому разі, стосовно вас.

Рідко який чоловік скаже в лоб, що ви йому не цікаві, тому що боїться з’ясування стосунків. Він зробить все, щоб зникнути з ваших радарів без пояснення причин. Спокійно визнайте, що ви просто не підходите один одному і шукайте людину, яка вас оцінить».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, психологія, жінки
В тему