Поради

Як визначити поганий фільм ще до його перегляду

Як визначити поганий фільм ще до його перегляду

Одна з головних проблем сучасного суспільства – величезний вибір, який часом лише обмежує, а не дає свободу. У пошуках фільму для вечірнього перегляду можна витратити декілька годин, а потім розчаруватися, з’ясувавши, що фільм набагато гірший, ніж ми розраховували.

На щастя, є спосіб ще до перегляду зрозуміти, що кінострічка не виправдає очікувань.

Занадто багато зірок

Недосвідчені кіномани часом, навпаки, вважають зоряний акторський склад неодмінним супутником гарного фільму. Однак насправді найчастіше виявляється так, що десяток зірок залучають в одну картину винятково заради піару. Особливо це очевидно у фільмах, в яких знялися зірки без акторського досвіду: моделі, музиканти, телеведучі.

Римейк хорошого старого фільму

Зняти гідне переосмислення старого шедевру – завдання, з яким під силу впоратися лише одиницям. По-перше, тому що картина з минулого вже поставила високу планку і потрібно дуже постаратися, щоб відповідати їй. По-друге, у старого фільму є мільйонна армія шанувальників, багато з яких неодмінно захочуть розгромити римейк, яким би гарним він не був.

Надмірно агресивна рекламна кампанія

Часто трапляється так, що ви протягом декількох місяців чуєте про якийсь фільм з усіх боків, а потім при його перегляді відчуваєте глибоке розчарування. Так трапляється тому, що на рекламу кінострічки було витрачено більше коштів, ніж на її зйомки, і це виразна ознака не найбільш вдалого кіно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, фільми, цікаво знати
В тему