19 Січня 2021
Новини

Який фільм подивитися з дитиною: список

Який фільм подивитися з дитиною: список

Ми підготували кілька фільмів, які можна подивитися всією сім'єю. Вони точно підійдуть для перегляду як дорослим, так і дітям. Опісля ваша малеча точно буде задоволена та в неї обов'язково з'являться цікаві питання.

«Фантастичні звірі та де їх шукати»

Це ще одна екранізація на книжку Джоан Роулінг. У фільмі описуються події, що відбувалися за 70 років до того, як Гаррі Поттер відправиться в Гоґвортс. Чарівник-зоолог Ньют Скамандер вивчає магічних істот. Одно дня він приїжджає в Нью-Йорк на збори, але деякі з його звірів  вириваються на волю зі спеціального саквояжу.

«Тім Талер і проданий сміх»

Тім Таллер – хлопчик, який живе з батьком на маленькій вуличці у німецькому місті. Хоч вони не були заможними, але юнак був по-справжньому щасливим. А ще він мав сміх, якого немає більше ні в кого. Тільки Тім починав сміятися, всі навколо бралися за животи. Одного разу хлопчик отримав пропозицію від загадкового чоловіка – продати свій сміх.

Тоґо

Чудова історія про собаку та її господаря. Коли в місті Нем на Алясці почалася епідемія головний герой Леонард Сеппала і його пси роблять подвиг – їдуть в інше місто за необхідною сироваткою.

«Казки на ніч»

Одного вечора Скітер Бронсон починає розповідати казку племінникам. Проте ніхто не міг подумати, що вигадані казкові персонажі раптом оживуть, почнуть втручатися в реальне життя.

«Дамбо»

Історія про слоненя, в якого, як виявилося, величезні вуха. Це  стає предметом для регулярних насмішок і жартів. Проте Холт, який доглядає за слоненям, вважає, володіє унікальною рисою, що виділяє його серед всіх місцевих жителів. Пізніше виявляє, що  слоненя вміє літати на своїх вухах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: фільми, Поради, діти, батьки
В тему

Останні матеріали