Поради

До чого сниться чужий дім

До чого сниться чужий дім

Якщо вам наснився рідний дім, який дарує вам затишок, комфорт та почуття захищеності, то це означає, що ви перебуваєте у гармонії із собою і все гаразд у вашому житті. А що ж означає сон, де фігурує чужий, нерідко вам незнайомий, будинок?

Сонники губляться у трактуванні цього сну однозначно, проте зазначають, що чужий дім, у якому перебуває той, що спить, - символ незворотніх змін у його житті. Якими вони будуть, підкаже настрій після сну.

До чого сниться чужий дім і ви в ньому?

Тут важливо зосередити увагу на тому, який дім, коли і за яких обставин він вам сниться. Найменші деталі інколи мають вирішальне значення.

Отже:

  • сон, у якому ви бачите незнайомий будинок – до нових і цікавих знайомств, чим більший дім – тим сильніша симпатія та прив’язаність виникне між вами;
  • ви заходите в незнайомий вам раніше дім – до змін як в особистому, так і професійному житті; відновляться з новою силою почуття між подружжям; кохання отримає друге дихання;
  • ви – чоловік і ночуєте в незнайомому вам будинку – до позитивних зрушень та чималих досягнень у бізнесі;
  • ви – жінка і ночуєте в чужому домі – до короткочасного роману, який може стати згубним для вашої сім’ї; взагалі ночівля одруженої людини в чужому приміщенні – до можливої зради та втрати гостроти відчуттів у шлюбі.

До чого сниться те, що ви проживаєте в чужій домівці?

Такі сни найчастіше трапляються в дорослих людей і зазвичай означають те, що або ви когось, або вас використовують у власних цілях.

Отож:

  • ви входите в чужий дім – символ того, що ви можливо нехотячи вплините на особисте життя близьких вам людей;
  • ви перебуваєте в чужому домі і страшенно нервуєте чи панікуєте – до змін у житті, що негативно вплинуть на ваше життя; якщо відчуваєте спокій, то справи підуть на лад;
  • ви бачите просто казковий дім – збудуться ваші найзаповітніші мрії;
  • ви перебуваєте у занедбаному будинку – на вас наваляться труднощі, долати їх ви будете самостійно, бо у вас немає такої людини, яка б підтримала і допомогла вам.

А загалом сон про чужий дім символізує нові знайомства, вигідні усім.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, будинок
В тему