Поради

До чого сниться кіт, що значить бачити кота уві сні?

До чого сниться кіт, що значить бачити кота уві сні?

 Багатьом доводилося бачити уві сні кішку або кота. До чого виникає таке сновидіння, можуть повідати сонники різного походження. А що ж приготував такий сон саме для вас?

Кіт уві сні: до нещастя чи до радості?

Кота, який приснився вночі, Ведичний сонник розглядає як неприємний сигнал. Швидше за все, доведеться зіткнутися з неприємними людьми, з боку яких можна очікувати інтриг, зради та обману. Грошима власника сну хочуть скористатися, не виключений грабіж на вулиці.

 Сонник Фрейда тлумачить кота у сновидіннях як вимушену скритність сновидця. Слід перестати обманювати себе та кохану людину. Чоловікам Фрейд рекомендує бути рішучішими у відносинах з жінками

Якщо приснився кіт, збірник сновидінь Міллера обіцяє невдачі в житті, які можуть бути пов'язані з фінансами. У бізнесі не можна притупляти пильність в справах, тому що конкуренти не сплять і мріють «прибрати до рук» Ваш бізнес. Якщо в цьому сновидінні вбити тварину або хоча б відігнати його подалі від себе, можна уникнути багатьох невдач, відбувшись лише неприємними моментами, але зі швидким поверненням ситуації в звичне русло.

Російський народний сонник, що втілив в собі величезний досвід пояснення кота уві сні, розрізняє результат сновидіння в залежності від віку та статі пухнастого тварини. Товстий самовдоволений самець сниться жінці до зради коханої людини. Миловидне кошеня для чоловіка віщує швидку зустріч із прекрасною незнайомкою, яка має непростий характер і відрізняється незалежністю.

До чого сниться кіт відповідно до сонника Азара? Конкретних невдач очікувати не варто, а варто придивитися до тих людей, хто вам «м'яко стелить» і всіма силами намагається втертися в довіру, каже багато приємних слів, хвалить вас в лице. Ці люди не такі вже й щирі, як намагаються себе показати. За Вашою спиною вони розпускають брудні чутки.

Сонник Медеї пояснює кота в сновидіннях, як підсвідоме відчуття, яке означає потребу до змін. Коли жінка в сновидінні відчуває себе кішкою, вона видає своє бажання бути приголубленою та задоволеною в ліжку.

Котів, що оточили вас, сонник Хассе трактує як численних знайомих, які хоч і створюють ілюзію добропорядних відносин, але насправді ставляться до вас з фальшю. Вони з байдужістю та заздрістю ставляться до Ваших успіхів і зростання вашого добробуту. Якщо вдасться сприятлива ситуація, ці знайомі з легкістю підуть на зраду.

До чого сняться коти, кішки і котенята?

Для кожного представника виду є своє тлумачення. Доросла кішка - підтвердження прагнення до сексуальної близькості. Кошенята - символ відсутності самостійності і страх здатися слабким. Поєднуючи два поняття, якщо вони опинилися разом в сновидінні, означає одночасну нерозкриту сексуальність і страх перед розкриттям цих відчуттів.

До чого сняться кошенята?
До чого сняться кошенята?

Немає неприємнішої ситуації, коли доводиться бачити двох котів уві сні. Загрози життю та здоров'ю немає, але обман який очікує на власника сновидіння, не відразу поверне його в розмірене життя. Якщо поряд з котом, в сновидінні присутній собака, побоюватися господарю сну нічого. Собака, символ вірного друга, протиставить всім неприємностям свою відданість і врятує власника сну від підступних справ недоброзичливців.

Представники котячих мають глибокий зв'язок з потойбічним світом. Кіт, який перебуває вже в іншому світі, але приснився господареві, застерігає уважніше поставитися до свого здоров'я та здоров'я родичів і дорогих йому людей.

Що роблять коти уві сні?

Якщо собаки у снах означають друзів, то кішки - навпаки, ворогів, від яких можна позбутися, якщо відігнати від себе тварину. Коли ви проганяєте уві сні кота, то прокинувшись треба радіти, оскільки в реальному житті зовсім скоро можна буде перемогти ворога.

Якщо приснився кіт, який їсть рибу – очікуйте, що приємні звістки у Вашому житті будуть предметом заздрощів ворогів. Якщо в зубах у кота знаходиться миша, слід очікувати хорошого достатку. Щур, спійманий Вашим котом - рідкісна удача в фінансах: ви швидко розбагатієте або отримаєте величезний прибуток.

Про що віщує сон, де кіт що муркоче чи нявчить? 

  • Якщо кіт несамовито кричить - новий друг лицемір;
  • Коли кіт лагідно мурчить – чекайте на скандал;
  • Котяче муркотіння уві сні говорить про затишшя перед бурею;
  • Настирливе нявкотіння означає, що Вас очікують клопоти пов’язані з судом;
  • Крик кішки, яку ви не бачите - обіцяє обман.

 Кіт лащиться уві сні

Це  не дуже хороший сон, в якому до Вас лащиться кіт. Якщо це власний котик, Ваша закоханість може стати причиною серйозних неприємностей.

Чужий кіт віщує про підступність незнайомців. Якщо в дійсності Ви ніколи не тримали кішок, зверніть увагу на щирість та порядність Вашого сексуального партнера.

Краще не цілувати котів уві сні

Більшість сонників трактують сон, в якому Ви обіймаєте або цілуєте кота в пориві ніжності так: слід вгамувати свій темперамент по відношенню до другої половини. Інше тлумачення обійм з котом - в реальній дійсності згубні пристрасті здатні завести Вас в глухий кут.

Фізичний стан та особливі прикмети кота

Розібратися, до чого сниться кіт, допоможе його зовнішній вигляд. Найбільш значущими є такі прикмети:

  • Стан здоров'я хвостатого;
  • Наскільки він доглянутий і вгодований;
  • Породистий чи звичайний кіт;
  • Розміри і колір.

Найчастіше зовнішній вигляд кота тлумачиться як перевертень: чим привабливішим є кіт уві сні, тим серйозніші пов'язані з ним застереження.

Страшний кіт уві сні

Брудний та бездомний кіт - очікуйте поганих новин від рідних або друзів. Побитий кіт - Ваші близькі потребують допомоги. Блохастий - закликає подбати про здоров'я. Худий і голодний означає, що заради вигоди Вам належить поступитися принципами.

Що означають травми в кота?

Якщо уві сні коту відірвало лапу, досягти успіху заважає невірна розстановка пріоритетів.  Позбавлений голови кіт обіцяє несхвалення суспільства.

Породистий кіт в сновидіннях

До чого сниться бачити породистого кота:

  • Великий мейн-кун відображає таємні страхи;
  • Сіамський ототожнюється з корисливими друзями;
  • Лисий сфінкс символізує непрактичність;
  • Якщо бачили дикого кота, ви поганий сусід.

Колір кота уві сні

Що значить чорний кіт уві сні?
Що значить чорний кіт уві сні?

Якщо приснився білий кіт, це обіцяє раціональну покупку, якою господар сну буде задоволений.

Чорний кіт уві сні - не дуже хороший знак, символізує розтрати і непередбачені витрати грошей.

Рижий кіт передвіщає сновидцю затишок, спокій і тепло домашнього вогнища. Гладити рудого пухнастого кота уві сні - вас чекає приємний вечір з близькою вам людиною.

Коли уві сні з'являються котики неймовірних кольорів, в реальності ситуація повністю вийде з-під контролю. Вам необхідно зуміти швидко пристосуватись до несподіваних обставин, які будуть змінюють одна одну.

  • Рожевий віщує охолодження почуттів;
  • Червона шерсть символізує ймовірну пожежу;
  • Фіолетовий обіцяє розставання або вдівство;
  • Блакитний колір уособлює помсту та кровну ворожнечу.

Агресивний кіт уві сні

Котячий напад символізує появу нового ворога. Коли дрібний хижак уві сні кидається на вас безуспішно, протистояння не заподіє шкоди. Якщо зумів подряпати до крові - збиток виявиться значним. Сон, в якому приснився агресивний шиплячий кіт, що готовий напасти - в реальності остерігайтеся грабіжників і шахраїв, ймовірність зустрічі з подібними особами дуже висока.

Коли котяра гарчить, може раптово наздогнати популярність. Тим, хто не готовий до слави, популярність принесе суцільні неприємності.

Якщо агресивного кота вдалося відігнати раніше, ніж він встиг напасти, Ви легко здолаєте реальних недругів. Якщо завдав ушкоджень, наяву належить неабияка боротьба.

Агресивний кіт в сновидіннях
Агресивний кіт в сновидіннях

Укуси та подряпини

Ось про що свідчать травми, нанесені котом:

  • Якщо кіт дряпається уві сні, наяву дасте красиву відсіч;
  • Ви мрієте про інтимний зв'язок з подряпаною персоною;
  • Якщо покусав кіт, будьте розбірливі в знайомствах;
  • Кіт вкусив за щоку – Вас зрадить найкращий друг;
  • Якщо кіт вкусив за руку, нові знайомства принесуть проблеми та невдачі

Коли побачили багато котів

Іноді уві сні вдається побачити кілька котів. Чим більше котів, тим вище ймовірність зіткнутися зі зрадою. Коли за Вами біжить величезна зграя котів, можливий природний катаклізм. Побачити велику кількість котів, що б’ються – до великого міжнародного конфлікту. Якщо побилися два коти, до незначної побутової сварки.

Кіт в подарунок чи покупка?

  • Якщо Вам подарували, наяву зіпсуються стосунки з дарувальником;
  • Купівля кота обіцяє клопоти та неприємності завдяки третій особі, новий знайомий виявиться джерелом проблем;
  • Вкрали чужу кота - ризикуєте прийняти чиїсь проблеми;
  • Втрата кота віщує позбавлення від обтяжливого зобов'язання;
  • Котик загубився і повернувся - нагадає про себе минуле;
  • Довелося бігати за непосидючим котом – будьте готові до пересудів за спиною;
  • Якщо знайшли кота – в бізнесі Вас очікує серйозна конкуренція.

Кіт і туалет

Кіт не проти помітити територію навіть уві сні. Якщо він помочився на підлогу, Вас очікує ганьба. Коли мочиться на меблі, можливі шахрайські дії. Сеча або какашки на кухні обіцяють хвороби. Якщо кіт помочився на ліжко, можливий сексуальний розлад. Кішки пісяють у вітальні - до сімейних негараздів, мітять поріг - до зради.

Сон, в якому кіт захворів

Цей знак закликає не шкодувати про нещодавно втрачений шанс. Якась звістка змусить похвилюватися. Такий сон означає нестійкий психологічний стан, втрату віри в себе. Хвора тварина обіцяє швидку капітуляцію ворогів.

Вбивство кота

Вбивство кота уві сні - багатозначний символ. Якщо приснився мертвий кіт з ознаками насильницької смерті, якого Ви знайшли випадково, вдасться розірвати деструктивний зв'язок. Убитий кіт уособлює перевагу над конкурентами в діловій сфері, суперниками в особистому житті.

Кіт тоне або пливе

Коли кіт тоне уві сні, висока ймовірність опинитися в невизначеній ситуації, не будучи готовим до такого повороту подій. Якщо довелося топити кота власноруч, Ви зробите недобре колегам, підмочите їхню репутацію. Топити сліпих кошенят доводиться в періоди помилок. Якщо герой сновидіння вміє плавати, і Ви спостерігаєте його порятунок, у Вас з'явиться впливовий покровитель.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, Коти
В тему