Поради

Модні тренди 2021 року

Модні тренди 2021 року

Цього разу обрали не один (як це традиційно роблять), а два кольори 2021 року.

Це будуть:

  • Світло-сірий  - це відтінок, який символізує внутрішню силу та стабільність. Він асоціюється з камінням і скелями - твердими і вічними. Це класика, яка поза часом.  
  • Лимонно-жовтий - це життєрадісний, енергійний колір, асоціюється із теплими променями сонця. Це подих оптимізму

Штани з широкими полами

Трубки, звичайно, не зникнуть з полиць магазинів, але ось уже кілька місяців штани з широкими полами користуються великою популярністю. Ця тенденція також буде присутня у 2021 році. Вони повернуться у повсякденний та офіційний одяг.

Одяг з підкресленою талією

У нових колекціях дизайнери акцентують насамперед на поясах різної ширини на талії. Будуть модні сукні та туніки, які зав'язуються на талії, або спідниці з високою талією. Пальта та куртки також будуть підв’язані поясом. Все це для підкреслення талії та візуального моделювання силуету пісочного годинника.

Одяг з дірками та вирізами

Цього разу це не просто проблемні джинси! Отвори у вигляді вирізаних кружечків або тріщин також з’являться на сукнях і блузах - на спині, рукавах і талії. Рвані шматки будуть виглядати екстравагантно, але оброблені ювелірними аплікаціями додадуть одягу трохи ексклюзивного вигляду.

Просторі куртки

Великі куртки також стануть справжнім хітом на початку 2021 року. Вони можуть мати вільний, злегка чоловічий крій, і навіть подушки, вшиті в плечі. Важливо, щоб вони були дещо великими – так як носили їх у 80-х.

Топ як бюстгальтер

На полицях магазинів все частіше можна знайти короткі топи та блузи, які ідеально поєднуються з брюками та спідницями з високою талією. Однак цього разу дизайнери роблять крок далі і пропонують топи, схожі на бюстгальтери або корсети. Вони короткі і, як правило, мають м’які чашки. Вони чудово виглядають, коли їх носити з уже згаданими великими піджаками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: мода, Модні тренди
В тему