Скуштувавши цей десерт лише раз , ваші друзі та родичі проситимуть вас приготувати його іще раз.
Інгридієнти:
- 2 склянки цукру
- 3/4 склянки борошна
- 3/4 склянки какао-порошку
- 1/2 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. соди
- 1 ч. л. солі
- 2 яйця
- 1 склянка молока
- 1/2 склянки олії без запаху
- 2 ч. л. ванільного цукру
- 1 склянку окропу.
Для крему:


- 200 г м’якого масла
- 1/2 банки згущеного молока
- 1/3 склянки какао-порошку
Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть маслом і посипте борошном дві круглих форми для випічки. У великій мисці змішайте цукор, борошно, какао-порошок, розпушувач, соду і сіль. Додайте яйця, молоко, олію і ваніль, збивайте протягом 2 хвилин міксером на середній швидкості. В кінці додайте окріп. Тісто буде рідким. Вилийте порівну в 2 круглі підготовлені форми. Випікайте 30-35 хвилин у попередньо розігрітій духовці, перевірте на готовність зубочисткою. Остудіть у формах 10 хвилин, дістаньте. Дайте коржам охолонути до кінця, потім змастіть кремом. Прикрасити за бажанням
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.