Поради

Вибираємо спортивну сумку для занять

Вибираємо спортивну сумку для занять

Люди, які ведуть активний спосіб життя, відвідують всілякі фітнес-центри, спортивні клуби, пілатес-центри, танці, басейни та інше, особливу увагу приділяють спортивному одягу, взуттю й спортивній сумці. На що ж слід звернути увагу при її виборі?

 

Спортивна сумка повинна володіти такими якостями: місткість, комфортабельність, естетичний зовнішній вигляд, надійні блискавки, додаткові кишені та відділення.

Деякі спортивні сумки не поділяються на чоловічі та жіночі. Вони виконані так, що впишуться як у чоловічий гардероб, так і жіночий. Хоча виділяють суто чоловічі та жіночі. Вони відрізняються за розмірами, кольором і дизайнерським виконанням. Жіночі спортивні сумки зазвичай рожевого, червоного та інших кольорів, чоловічі – чорного, синього і червоного. Крім того, жіночі – оснащені красивими замками і підвісками. Вони більш компактні. Чоловічі – більш габаритні. Перш ніж купити спортивну сумку, необхідно звернути увагу на якість швів, ручку, справність блискавок, наявність зручних кишень, в тому числі і кишені для мобільного телефону, наявність внутрішніх відділів. Шви повинні бути міцними. Блискавки мають бути надійними, краще залізними. Добре, якщо є блокатор блискавки. Тоді ви можете залишити сумку в ящику роздягальні або на лавці в басейні. Наявність кишень як зовнішніх, так і внутрішніх додає сумці практичності та зручності. У них можна покласти мобільний телефон, гроші та інші дрібниці. Ручка якісної спортивної сумки не просто пришита до верхньої її частини, вона прошита через дно сумки, що додає термін служби і надійності. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, спорт
В тему