Поради

Який велосипед обрати

Який велосипед обрати

Зараз дуже популярними є спортивні велосипеди, зокрема, гірські (маунтин-байки, МТВ). Якщо кошти дозволяють, то можна купити якогось з них, але треба знати, що саме вам підходить.

 

Якщо вам потрібем велосипед для поїздок по місту (по хороших дорогах), то для цього краще підійде не гірський, а міський велосипед. Він має не амортизовану, а жорстку вилку.

Зазвичай у такому транспорті передбачені спеціальні крила, які захищають від води, ланцюг закритий, щоб не забруднитися, також є можливість встановлення багажника.

Ще один хороший варіант велосипеда – так званий гібрид (гібридний велосипед), він поєднує в собі дані гірського та шосейного велосипедів. Він має амортизовану передню вилку, але достатньо вузькі покришки на колесах, які схожі на шосейні.

Чи потрібна амортизаційна вилка на велосипеді? Тут має вирішити сам покупець. Лише йому відомо, де він буде їздити. Якщо це буде рівний асфальт, то такої вилки не потрібно. В інших умовах буде все ж комфортніше з передньою амортизаційною вилкою.

Щоб краще зрозуміти, що саме вам потрібно, варто відвідати спеціалізований магазин з продажу велосипедів і проконсультуватися з продавцями.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто, Мото-велотехніка
В тему