Поради

Знайомства в інтернеті: за і проти

Знайомства в інтернеті: за і проти

Останнім часом знайомства в інтернет стали користуватися все більшою популярністю. Перевагу спілкуванню в мережі віддають не тільки молоді люди, а й люди старшого віку. Адже так зручно, не покидаючи стін свого будинку, заводити знайомства по всьому світу. А якщо пощастить, одне знайомство онлайн може круто змінити ваше життя на краще і стати поштовхом в досягненні нових висот.

Але чи все так райдужно на сайтах знайомств? Чи варто шукати любов в інтернеті? У чому переваги і недоліки подібних знайомств? Як захистити себе від помилки в інтернет-просторі? Давайте зважимо всі за і проти, і кожен зробить для себе свої висновки!

Аргументи «За»

У своїй тарілці

Знайомство в соціальних мережах або на форумах різних сайтів відрізняється від знайомства в живу тим, що ви можете розслабитися і підійти до цієї ситуації спокійно. Якщо ви вирішили з кимось познайомитися, ви можете вибрати що цікавить користувача соціальних мереж, розглянути його анкету, оцінити достоїнства та недоліки. І тільки після цього зробити перший крок у вигляді відправки повідомлення. До речі, зробити цей крок буде також набагато простіше, ніж в реальному часі. У реальному житті орієнтуватися доводиться миттєво, а ризик отримати відмову на зупинці або на людній вулиці досить високий.

Виграти час

Спілкування онлайн дозволяє нам зосередитися і уважно подумати над нашими відповідями в листуванні. Завжди можна взяти собі трохи часу на обдумування оригінальної фрази або більш точного коментаря, так набагато простіше здатися більш привабливим і ерудованим співрозмовником. У той же час, ви майже не витрачаєте часу на походи в кафе або прогулянки, а враження від спілкування з людиною складається миттєво.

Можливість вибору

Інтернет-простір надає нам великий вибір нових знайомств, на будь-який смак. Для цього не обов'язково відвідувати спеціальні ресурси з пошуку другої половинки, звичайні соціальні мережі підійдуть для знайомства з новою людиною. Ви зможете оцінити його фотографії, інформацію в анкеті, деталі інтернет-образу. І вже після зроблених висновків зможете вирішити, чи варто починати спілкування. Можливості інтернету в цьому плані не обмежені - шукати свою любов можна серед мільйонів користувачів.

Крок назад

Познайомившись з людиною в інтернеті, ви завжди зможете швидко звести спілкування нанівець, якщо вас щось не влаштовує в онлайн-спілкуванні. Для цього достатньо написати пару рядків, і ви позбавите себе від виснажливої зустрічі. У реальному житті втекти з побачення завжди трішки складніше, плюс це супроводжується певним дискомфортом: відчуття сорому, розчарування і т.д.

Аргументи «Проти»

Складність першого контакту

В інтернет-просторі дуже багато стали користуватися цією можливістю - знайти нового знайомого і потенційного партнера. Тому іноді такі повідомлення з бажанням познайомитися сприймаються іншими користувачами як спам. З одного боку, зробити перший крок легко, а з іншого - сподобатись людині складніше. Для того, щоб звернути на себе увагу і зав'язати спілкування, потрібно знайти якийсь оригінальний підхід, інакше знайомство не вдасться.

Фальшивий образ

Через те, що новий знайомий знаходиться від нас далеко, а ми маємо можливість подумати над своїми відповідями, образ людини в інтернеті може повністю відрізнятися від реального образу. Це відноситься як до самого листування, так і до фотографій в профілі користувача, адже ні для кого не секрет, що більшість користувачів викладає свої найкращі фото, а багато хто користується графічними редакторами для виправлення недоліків. Вас може чекати деяке розчарування від зустрічі в реальному житті.

Зустріч в офлайн

Ще один мінус інтернет-знайомств - це непередбачувана зустріч в реальному житті. Поспілкувавшись з людиною в інтернеті, ви можете подумати, що впізнали її досить добре, але, насправді, це не так. При зустрічі з новим знайомим завжди потрібно бути обережним, адже ви все ще не знаєте, що чекати від цієї людини.

Крім того, багато віртуальних знайомств не переходять в спілкування в офлайн. Дуже складно буває перевести діалог з віртуального простору в реальність. Хвилювання, страх першої зустрічі - все це стає причиною того, що інтернет-знайомі ніколи не зустрічаються в реальному житті.

Шахрайство

Варто пам'ятати, що деякі люди знайомляться в інтернеті з меркантильними цілями. Так, альфонси зустрічаються досить часто, причому також часто домагаються своїх цілей. Отримати гроші з людини, яка шукає свою любов, можна досить просто, головне - викликати відчуття довіри і близькості. Тому будьте обережні і не довіряйте першому зустрічному на сто відсотків!

Ми завжди мамо право вибирати: чи шукати в інтернеті свою любов або чекати її в реальному житті. Знайомство в інтернеті, звичайно, може перерости в справжнє почуття, однак, головна особливість інтернету в тому, що він «затягує», відволікає нас від спілкування в реальному часі, від нових пригод і яскравих подій.

Найкращі сайти знайомств

Сайтів в Інтернеті - мільйони. Тих, що об'єднують долі і називаються сайтами знайомств - тисячі. Які з них найпопулярніші? Як вибрати всього один або хоча б кілька кращих сайтів знайомств, щоб спробувати знайти свою половинку? Як зберегти час, нерви, і гроші? Як, нарешті, довіритися незнайомому ресурсу?

Сайти знайомств: список кращих

JuliaDates - незвичайний сайт знайомств. Тут люди шукають не любов і шлюб; скоріше, це було б дуже приємним доповненням до того, чого їм хотілося б.

EmilyDates - один з найпопулярніших сайтів знайомств для дівчат, які хотіли б знайти спонсора і чоловіків, готових ними стати.

Privet Secret - один з найпопулярніших і розвинених сервісів для знайомств дівчат і забезпечених чоловіків.

Lovamur.com - це сайт з багаторічним досвідом роботи в сфері знайомств.

Badoo - одна з найвідоміших у світі платформ для онлайн знайомств, якщо не найвідоміша.

Сайт Jeempo є одним з найпопулярніших сайтів знайомств. Особливості сайту дозволяють знайти співрозмовника, який дійсно буде ідеалом для вас.

Все більше і більше людей перестають боятися сайтів знайомств і йдуть шукати своє щастя онлайн. Такому притоку людей в мережу посприяв і сайт Loveeto.

Репутація сайту Navsegda є головним показником його успішності і популярності серед користувачів.

Якщо ви хочете якомога швидше знайти свою половинку і змінити своє життя раз і назавжди, тоді вам сюди! Для успішного знайомства вам необхідно скористатися послугами сайту.

Для того, щоб стати щасливою людиною потрібно всього лише опинитися на цьому сайті. Jolly.me подарує вам незабутній час спілкування і допоможе у виборі супутника життя.

Сайт знайомств Mamba - одна з найбільших майданчиків для пошуку другої половинки в СНД. Зараз це величезна платформа, яка налічує більше 30 мільйонів користувачів

Називати сайт знайомств Kismia просто сайтом вже дуже складно: кількість профілів на цій платформі перевалило за 25 мільйонів, а захоплені відгуки про неї все з'являються і з'являються в мережі.

LovePlanet - один з найбільших міжнародних онлайн майданчиків для знайомств.

EDarling має репутацію одного з найбільш успішних і відомих сайтів знайомств. Сотні тисяч людей знайшли своє щастя завдяки цій платформі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: стосунки, кохання, секс
В тему