Поради

Ювелірні прикраси для Овнів

Ювелірні прикраси для Овнів

Кінець березня і початок квітня - час зодіакального Овна. Народжені під ним люблять відкривати нове: це цілеспрямовані і ініціативні харизмати. Їх камені відображають стихію Вогню, до якої належить знак.

Вважається, що Овни - пристрасні і буйні натури, яким потрібен контроль і навіть стримування ззовні. Тому і каміння, які заведено вважати талісманами цього знака, вражаючі: їх об'єднує ознака яскравого кольору, причому не просто теплого, а вогненно-гарячого: це рубіни, червоні гранати, червона і малинова яшма, червоний циркон, агат цегельного або червонуватого відтінку - сердолік і карнеол.

Дорогоцінні камені для овна

Найдорожчий камінь з перерахованих - рубін, особливо різновид яскравого відтінку «голубиної крові». Кращі рубіни добувалися в Бірмі, але ці родовища вже здебільшого вибрані. Вважається, що рубін відповідає за мудрість і стримує імпульсивні пориви Овнів. У давнину він також був каменем родючості.

Гранат, на думку астрологів, допомагає Овнам досягти успіху в любові, оскільки це - «камінь пристрасті». Він часто знаходиться в кімберлітових трубках - геологічно це супутник алмаза. Прикраси з гранатами - традиційний сувенір з Чехії, де їх видобувають вже кілька століть. Також ці камені знаходять в російській Якутії - там, де розташовуються алмазні родовища.

Циркон, а саме його червоний різновид - гіацинт - астрологами вважається талісманом, який додає власнику витримки і ясності розуму. Це натуральний камінь високої твердості. Його іноді плутають з кубічним діоксидом цирконію, чого робити не слід: на відміну від цирконію, циркон камінь - натуральний.

Сережки для жінки-овна

874,11 грн

Жіночі срібні сережки

145,59 грн

Вінтажні сережки для жінок-Овнів

70,75 грн

Жіночі сережки у формі голови Овна

Яшма - не стільки ювелірний, скільки камінь: це не мінерал, а м'яка гірська порода на основі кварцу і халцедону з домішками інших мінералів. Завдяки домішкам яшма набуває, в числі інших, і червоного відтінку. З яшми вирізають заготовки для брошок і кулонів, статуетки та інші предмети.

Червоний агат, як і всі агати, - це різновид халцедону, м'який камінь, який часто використовується для декоративного різьблення. Камінь червонувато-оранжевого, дещо розмитого відтінку лососевої ікри називається сердоліком, насичено-червоного, «м'ясного» кольору - карнеол або карнеліаном. Одна з версій походження назви - від латинського carne, тобто «м'ясо»; інша версія - від cornus, що означає «кизил», ягоди якого теж насичено-червоного кольору.

Оправа для прикрас

Дорогоцінні рубіни обрамляють в рожеве і жовте золото. Вважається, що метал теплих відтінків краще підкреслює яскравість рубіна. З посиленням популярності білого золота і платини нерідкі й такі поєднання, тим більше що рубіни часто поєднують в прикрасах з діамантами, які теж вважаються каменем Овна.

Недорогі яшму, сердолік і карнеол заведено обрамляти в срібло - перш за все в силу його відносної дешевизни. Особливо виграшно виглядають ці камені у вигляді пластин, вставлених в срібло.

Підвіска для жінки-овна

714,2 грн

Срібна підвіска для Овнів

540,26грн

Підвіска у вигляді голови Овна

1183,71 грн

Підвіска для овнів з кораловим кольє

Піропи обрамляють і в срібло, і в золото. У Чехії їх заведено обрамляти в срібло: місцевий різновид червоного граната досить темний, зі скляним блиском, і срібло вигідно виділяє особливості каменю.

Ювелірні прикраси для жінки овна

Жінка-Овен - це справжня бізнес-леді, впевнена в собі, елегантна і неповторна. Вона любить бути в центрі уваги і знає, як цього досягти. Саме тому серед прикрас жінка-Овен завжди вибирає дорогі і розкішні прикраси (див. edemgold.dp.ua).

Якщо вам необхідно вибрати подарунок для Овна, перевагу краще віддати ювелірним виробам з червоного золота або позолоченого срібла з натуральним каменем червоного кольору, оскільки саме він найбільше привертає увагу і підкорює своєю вогненною силою. Рубін, гранат і агат - це камені любові, життєвої сили і пристрасної натури, тому кільця, сережки або кольє з цими мінералами не тільки сподобаються Овнам, але і стануть їхніми улюбленими прикрасами.

Відмінним подарунком стане і дорогий ювелірний виріб з діамантом в золотій оправі. Підійдуть також яшма, аметист, сердолік, халцедон і гірський кришталь. Однак Овен оцінить і недорогу біжутерію, якщо вона виконана витончено, має нестандартний зовнішній вигляд і здатний підкреслити його тонкий смак.

Кільця для жінок-овнів

225,99 грн

Срібне кільце для Овнів

390,28грн

Кільце для Овна

874,11 грн

Срібне кільце з цирконієм для овнів

Амулетами для леді Овна заведено вважати предмети із загостреною формою. Причому не обов'язково дорогих: молот, стріла, кіготь, факел, фігурки тварин або комах (переважно рогатих) стануть оберегами і підкреслять незвичайне ставлення до життя. Люблять Овни і прикраси з древніми символами забутих культур - єгипетських, грецьких, майя та інших. Наприклад, комплект з золота і невеликих камінчиків рубіна у вигляді жучків-скарабеїв Овен не просто оцінить як ювелірний виріб, а й побачить в ньому щось більше: талісман з прихованим змістом.

Оскільки головне для Овна - це виділитися з натовпу, прикраса має бути по можливості масивною і помітною. Якщо при виборі подарунка виникне сумнів, що вибрати - тоненький золотий ланцюжок з хрестиком чи великі круглі намиста з яшми, перевагу варто віддати другому варіанту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Ювелірні прикраси, подарунки, жінки
В тему