Поради

До чого сниться кров: очікуйте новин від родичів та зверніть увагу на здоров’я

До чого сниться кров: очікуйте новин від родичів та зверніть увагу на здоров’я

Як пророкують більшість сонників, бачити кров уві сні, віщує сновидцю виникнення питань, що стосуються його родичів, незакінчених справ його предків, родових зв'язках. Однак щоб точно визначити, про що хоче попередити людини всесвіт, і дізнатися до чого сниться кров, слід приділити увагу найменшим дрібницям і згадати кожну, навіть на перший погляд, незначну деталь. Правильно розтлумачити, що означає кров уві сні, допоможе наш сонник, в якому для зручності тлумачення даного значення розділено на умовні групи.

Найчастіше кров уві сні вказує на споріднений (кровний) зв'язок і повідомляє, що щось прийдешнє матиме відношення безпосередньо до родичів. Однак сон, в якому бачиш кров уві сні, має і інші трактування. До чого конкретно сниться кров розкажуть популярні сонники. 

Приснилась кров по соннику Міллєра

Кривавий одяг уві сні говорять про можливих ворогів, які прагнуть перешкодити Вашій успішній кар'єрі, що відкривається перед вами. Той, хто бачить сон в якому була кров, повинен побоюватися нових друзів, слід ставитись до них з насторогою.

Сильна кровотеча, бачити кров, що ллється з рани, - знак фізичного нездоров'я або прийдешнє занепокоєння, неуспіх у справах, викликаний невдалими угодами, особливо якщо Ви працюєте з іноземними партнерами.

Калюжа крові на землі говорить про ваших таємних недругів, які тільки і чекають, що ви допустите помилку.

Бачити кров на своїх руках - невдачі, фатальне невезіння, якщо ви негайно не подбаєте про себе самого та свої справи.

Сон про кров по соннику Ванги

Кров в сновидінні асоціюється з родинними зв'язками та конфліктами.

Сон, в якому ви намагаєтеся зупинити кров, що ллється з рани, символізує вашу тугу за померлою близькою людиною.

Якщо уві сні ви побачили кров на своєму одязі - це знак того, що вчинок близької людини поставить під загрозу вашу репутацію.

Уві сні ви захищалися і вдарили свого ворога так сильно, що з його рани бризнула на вас кров, - цей сон пророкує, що будь-яке втручання в сварку між близькими людьми може закінчитися для вас серйозними наслідками.

Вам сниться, що ви п'єте з річки холодну і смачну воду. Але раптом вода в річці починає темніти і на ваших очах перетворюється в густу кров. Ви з жахом помічаєте, що цією кров'ю забруднені ваші руки, рот і одяг. Цей сон є застереженням. На вашому роду лежить давнє прокляття, яке не забариться зруйнувати ваше життя і життя ваших близьких. Злий рок буде переслідувати вас до тих пір, поки ви не попросите вибачення у Творця за гріхи, в яких винні ваші предки.

Кров уві сні - сонник Лоффа

Сонник Лоффа теж не втрачає своєї популярності. До чого сниться кров по його тлумаченням?

За його сонником бачити свою кров уві сні не до хороших новин. А ось бачити кров противника або недоброзичливців сприятливо позначиться на вашому здоров'ї. На особистому фронті також все буде добре.

Бачити власну кров до фінансових проблем і до проблем зі здоров'ям. Сильно струмлива кров може привести до виснаження організму (слід звернути увагу на тлумачення сну під час фізичних навантажень і дієт).

Бачити уві сні багато своєї крові до великих фінансових втрат. У цей період уникайте великих фінансових угод, дочекайтеся, поки фортуна посміхнеться саме вам.

Потрібно бути обережним, якщо бачите уві сні кров темного кольору, значить, незабаром будуть серйозні зміни з вашим здоров'ям.

Кров яскраво-червоного кольору попереджає про проблеми зі здоров'ям по жіночій частині (вульвовагініт, цистит і т.д.).

До чого сниться кров за сонником Нострадамуса

Приснився сон, де ви спливати кров'ю - це до печалі. Побачити уві сні багато крові, до самотності. Для заміжніх жінок бачити свою кров - до можливої зради чоловіка і до розлучення.

Побачити уві сні чужу кров на своєму одязі - до просування по кар'єрних сходах, побачити свою кров на своєму одязі - до можливих помилок в особистому житті.

Кров на стінах будинку - до чуток про ваше особисте життя.

Кров близької людини показує про вашу егоїстичність. Через вашу самовпевненість і твердий характер страждають ні в чому не винні люди. Ваш сон - попередження, змініться в кращу сторону.

Кров перед порогом рідної хати свідчить про заздрощі щодо Вас. Будьте обережні, ваші конкуренти поруч і вони підуть на все, аби «насолити» вам.

Побачити кров, ісламський сонник

В основному у снів про кров негативне тлумачення: бачити кров на своєму одязі і не розуміти, звідки вона - потрапити під підозри, опинитися оббреханим; забруднити одяг кров'ю - до «брудних» грошей; пити кров - до отримання якогось багатства, забороненого шаріатом; кров уві сні для жінки - до хвороби; ходити в туалет з кров'ю - до гріховних інтимних стосунків.

Кровотеча трактується в залежності від того, як ви ставитеся до неї уві сні: якщо вважаєте, що це добре, то отримаєте вигоду від наділених владою осіб; якщо вважаєте, що погано, то вигода ця в результаті виявиться вам на шкоду. У позитивному ключі тлумачаться сни, в яких ви падаєте в калюжу крові (до багатства і успіху), і у вас з носа безупинно тонкою цівкою тече кров (до стабільного грошового доходу). Звичайне ж кровотеча з носа уособлює тривоги, проблеми та прикрощі.

Кров – сонник Нострадамуса

Якщо уві сні ви побачили на собі кров - найближчим часом ви отримаєте звістку від своїх родичів.

Сон, в якому ви побачили залиту кров'ю землю, віщує важкі випробування, конфлікти і людські жертви.

Бачити уві сні близьку людину, яка стікає кров'ю, - через ваш егоїзм у вас зіпсуються стосунки з близькою людиною.

Побачити уві сні, як ви проливаєте чиюсь кров, - проявити безпечність при вирішенні дуже важливої ??для вас проблеми. Вам слід взяти ініціативу в свої руки.

Сон, в якому ви стікаєте кров'ю, означає тимчасову самотність і печаль.

До чого сниться кров по Фрейду

Вам властиво дуже серйозно ставитися до кожних любовних зв'язків і інтимних контактів, яких у вас дуже багато.

Сонник АстроМеридіана

Кров вагітній жінці може приснитися за звичкою: адже раніше кожен місяць у неї повторювався цикл. В такому сні немає нічого страшного. Це пов'язано з вашою рідною кров'ю: з вашими родичами. Вони переживають і хвилюються за малюка, готові підтримати вас після народження дитини.

Вагітній бачити уві сні чужу кров - можливо, ваша вагітність є тягарем для когось.

Чи була у сновидінні про кров знайома вам людина? Чужа кров уві сні може означати як щастя - якщо це кров противника на ваших руках, так і сварки, нездужання, конфлікти. Бачити на собі кров незнайомої людини - хтось намагатиметься зіпсувати вам репутацію.

Кров по соннику Медеї

Кров уві сні виступає символом особистої енергії. З цієї причини будь-яка кровотеча вказує на втрату таких необхідних людині життєвих сил і красномовно попереджає про початок хвороби, духовне чи фізичне виснаження. Крім того крововтрата може передрікати інші негаразди і проблеми, починаючи від різкої втрати грошей і закінчуючи смертю близьких.

Якщо приснилося, що кровища текла з тіла іншої людини, то це передає провину сновидця перед ним в реальному житті. По суті, ви ризикуєте зробити те, що послужить причиною неприємностей у цієї людини. Якщо ж уві сні ви забруднилися в чужу крові, то це буквально означає, що ви поріднилися з ним в іншому світі.

Інші тлумачення сну про кров

  • Якщо вам снилася рана, яка кровоточить - сон пророкує неприємності й прикрощі.
  • Кашель з кровохарканням - передвістя хвороби або надмірної втоми.
  • Якщо ви бачите скривавлену людину - вас чекають суперечки з друзями.
  • Водночас рясна кров, плями на одязі - до удачі, щасливого повороту в справах.
  • Кров символізує життєву силу і енергію. Кровотеча означає втрату енергії, виснаження, хвороба. Крововтрата може зображати і інші життєві втрати: улюбленців, фінансів, рідних.
  • Бачити кровотечу у знайомого - признавати вину перед ним. Іноді віщує втрати сновидцю.
  • Забруднитися в крові - духовно поріднитися з цією людиною.
  • Бачити криваві сліди на землі - сон означає, що зараз вам поки не потрібно поспішати з розв’язанням найважливіших проблем життя, а спокійно чекати, поки ситуація зміниться сама собою. Коротше кажучи, краще за все не поспішати і вирішувати проблеми поступово, не поспішаючи. Поспіх зараз - все одно що вода, вилита на розпечену сковороду: шуму багато, а толку ніякого.
  • Якщо приснився сон, в якому ви бачили, як вона йде з рани, то сон попереджає, що незабаром у вас може виникнути дуже складна проблема, яка, хоча і здасться спочатку легкою і не вимагатиме багато сил, але насправді виявиться дуже складною - ви не будете знати, як з нею впоратися. Навіть інші люди, до яких ви зважитеся звернутися за допомогою, не зможуть допомогти. Але це зовсім не означає, що проблема виявиться вічною: рішення прийде зовсім несподівано.
  • Намагатися відіпрати сліди крові з одягу - ви занадто серйозно ставитеся до того, що говорять інші, часто нехтуючи власною думкою. Можливо, вам просто лінь думати? Погодьтеся, так не можна: зрештою можна розучитися жити самостійно, але ж інші люди, навіть якщо вони і хочуть допомогти вам, не завжди знають напевно, що для вас краще. Поки не пізно, відмовтеся від такої пильної уваги до чужих слів і вчіться думати і вирішувати самостійно.
  • Снилося злизувати звідкись кров - до неприємної події, яка буде пов'язана з транспортом і автомобілями. Можливо, сон говорить про те, що ваша безпечність та необережність можуть призвести до нещасного випадку на дорозі.
  • Здавати кров на аналіз -  в реальному житті вас будуть дратувати дрібні справи, що віднімають багато сил і часу, оскільки абсолютно цього не варті. Вони разом наваляться на вас і зовсім вимотають всього за кілька днів. Але якщо спробувати проаналізувати ситуацію, ви і самі зрозумієте, що в такому положенні винні ви самі, тому що постійно відкладали справи на потім. Ну що ж - час збирати каміння!

В який день сниться кров:

  • З понеділка на вівторок – Своя - проблеми з родичами. Чужа до природних катаклізмів та інших катастроф, в яких ви особисто не постраждаєте;
  • З вівторка на середу – Бачити червону кров - до веселощів; засохлу - до хвороб; проливати кров - неприємності внаслідок необґрунтованої поспішності; пити - хороші надії; ллється на землю - щастя; плавати - великі потрясіння; кров тварин - справи і клопіт; бачити на інших - хвороба в сім'ї;
  • З середи на четвер – Сильні емоційні хвилювання, ворожнеча, страждання. Кров стікає з рани на землю - до грошей і багатства;
  • З четверга на п’ятницю - несподівані новини, пов’язані з родичами; кров з носа - до грошових втрат, тяжкого матеріального становища;
  • З п’ятниці на суботу – на собі бачити - родичі приїдуть, на інших - прибуток тій людині. Яскраво-червона кров - втрата близьких, холодна кров - гаснуча любов, пити кров - хтось сильно оббрехав; плювати кров'ю - до хвороб;
  • З суботи на неділю – Бачити уві сні кров на тілі близької вам людини, віщує біду. Тільки не вам, а йому. Чекайте, незабаром друзям або рідним знадобиться ваша допомога.
  • В ніч проти неділі – Кров на ваших руках попереджає про гріх, який ви вчинили раніше і зовсім про нього забули. Попросіть прощення у Бога, покайтеся поки не пізно і все буде добре.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сонник
В тему

Останні матеріали