Поради

До чого сняться зуби, що значить бачити зуби уві сні?

До чого сняться зуби, що значить бачити зуби уві сні?

Бачити зуби уві сні - одне з найпоширеніших сновидінь. Правильно зрозуміти, до чого сняться зуби, непросто - тлумачення сну може змінюватися кардинально залежно від його деталей.

Ще в давнину люди точно знали, що зуби ніколи не сняться без причини. Це завжди або важливе попередження від вищих сил, або вказівка, або ж - цінна порада.

Прийнято вважати, що зуби в сновидінні - поганий знак. Це невірно, і рано робити подібні висновки, потрібно звернути увагу на деталі сновидіння. Адже сам по собі зуб може бути символом роду, означатиме близьких людей, але, водночас, символізувати здоров'я або стан справ.

Так що, перш ніж зрозуміти, до чого сняться зуби, варто згадати деталі сну. Як правило, «зубні» сни бувають наступними:

Втрачати зуби уві сні

Розглядати зуби

Чистити зуби

Лікувати зуби

Випадають зуби уві сні

У будь-якому соннику - це символ здоров'я, і якщо з ними щось не так, то і з фізичним станом теж будуть проблеми. Але не завжди все так сумно, в залежності від деталей уві сні передбачення можуть бути різними. Згадайте, як пошкодилися зуби  - з кров'ю чи без неї, і тоді з точністю дізнаєтеся, до чого сниться такий сон.

Випали зуби уві сні? Тлумачення сну
Випали зуби уві сні? Тлумачення сну

Випадають зуби з кров’ю

Якщо випадають зуби з кров'ю уві сні, то в реальності ви не досягнете своєї мети, які б зусилля для цього не прикладали. Виною цьому будуть недоброзичливці, яким не вигідно, щоб ви досягли успіху.

Інше тлумачення такого сну - захворювання дуже близького родича: дітей або батьків, яке може закінчитися дуже погано.

Якщо сниться втрата зуба з кров'ю, то наяву рідна людина не стримає дану ним обіцянку. Якщо ви відчули біль при випадінні зуба, то вас чекає смерть близької людини.

Зверніть увагу і на те, який саме зуб випав уві сні - корінний, різець або ікло - кожен з них - символ певного родича. За тлумаченням сонника, корінний - це батько або дід, ікло - брат або сестра, верхній різець - син, нижній різець - дочка.

Якщо уві сні вам довелося вирвати зуб з кров'ю, то вас чекає хворобливий і образливий розрив відносин з другою половинкою. Особливо правдива така інтерпретація для сімейних пар, в ті періоди, коли почастішали конфлікти і сварки.

Але не власноручне виривання, а допустимо в кабінеті у стоматолога, означає, що стан організму залишає бажати кращого, сонник радить терміново звернутися до лікаря, якщо ви відчуваєте себе цілком нормально.

Чоловік має власний бізнес, і йому приснився вирваний зуб з кров'ю, за прогнозом сонника, його може очікувати повний занепад в справах. Конкуренти не сплять, і постійно намагаються досягти успіху за рахунок сновидця.

Такий сюжет уві сні може віщувати повне банкрутство - фінанси будуть тільки йти, а прибутку не буде зовсім. Приготуйтеся затягнути тугіше пояс, і з високо піднятою головою пережити період кризи - вона не буде тривати вічно.

Якщо у жінки уві сні хитається зуб і при цьому іде кров, то в реальному житті через марнотратство вона отримає серйозні збитки. Сонник рекомендує не давати нікому в борг, особливо рідним - назад гроші вже не повернуться.

Для одружених і заміжніх, які побачили уві сні таку картину, сонник дає пораду: при такому хиткому становищі в сім'ї не варто самостійно підіймати теми, які можуть призвести до непорозуміння. Будь-яка складна ситуація може викликати хвилю гніву у другої половинки, і від сімейної пари не залишиться і сліду.

До чого сняться вибиті зуби з кров'ю? Якщо в даний момент ви прагнете досягти бажаної мети, то ні в якому разі не просіть допомоги у рідних: вони нададуть «ведмежу послугу», і невдача підстереже вас за крок до здійснення мрії.

Але якщо вибитий уві сні різець виявився хворим, чорним, то сонник пророкує удачу. Усі перепони і пастки, які стоять на шляху до мети, будуть успішно подолані, ви не помітите, як любов і добробут прийдуть до вас.

Випадають зуби без крові

Якщо у вас уві сні випав один зуб і при цьому не було крові - до неприємних новин, але вони не принесуть серйозних проблем для вас. Коли випадає відразу кілька зубів - низка дрібних невдач. А вже якщо вам довелося втратити уві сні відразу всі зуби - незабаром вас чекають великі зміни в житті.

Випадання абсолютно здорового зуба обіцяє хворобу, навіть якщо процес не супроводжувався появою крові.

Якщо випав хворий зуб без крові, то незабаром Ви подолаєте недугу. Турботи і клопоти, які турбували вас, відійдуть в сторону. Попереду світла дорога, по якій вам буде легко йти.

Якщо такий сон сниться незаміжній дівчині - велика ймовірність побудувати відносини з людиною, яка по життю буде лише тягарем. Уважно ставтеся до нових знайомих, постарайтеся помітити негативні якості на початковому етапі відносин і відмовтеся від таких зв'язків заради світлого майбутнього.

Заміжню жінку такий сюжет сну попереджає про складний етап в сімейному житті. Настав час щось змінювати у відносинах, можливо, вам потрібно разом відпочити далеко від дому і турбот.

Якщо ваші зуби випали під час застілля, постарайтеся пригадати обличчя тих, хто знаходився в той момент поруч з вами. У реальному житті саме від цих людей потрібно чекати підступу або зради. Якщо люди в реальному житті вам не знайомі, значить не варто найближчим часом заводити нових знайомих.

В цілому зуби випадають уві сні до великих змін. Розглядаючи свій конкретний випадок і «приміряючи» ситуацію на себе, можна зрозуміти, чого варто чекати саме вам. Когось очікує одруження в найближчому майбутньому, когось навпаки шлюборозлучний процес. Одному належить підвищення по кар'єрних сходах, іншому - звільнення. Зміни можуть відбутися в будь-якій життєвій сфері, варто лише взяти сон як важливу підказку для дій.

Якщо випадають без крові передні зуби - хтось із близьких людей на вас ображається.

Нижні зуби без крові - смерть літніх людей, які не мають з сновидцем кровного споріднення, але мають до людини пряме відношення.

Випадання корінних зубів без крові говорить про недугу, яка «атакує» когось із близьких похилого віку.

Випали молочні зуби - символ змін, нових досягнень.

Якщо ваш зуб випав під час бійки, але крові Ви не помітили, потрібно буде сильно постаратися, щоб домогтися бажаного результату. Не чекайте легких шляхів у досягненні мети.

Сон, в якому зуб вибивають, обіцяє непередбачені обставини, до яких сновидець не готовий. Варто проявити рішучість у новій ситуації.

Випав зуб перед поцілунком - швидкоплинні стосунки.

Випав зуб без крові для вагітної жінки провіщає народження здорової дитини.

Якщо Ви спостерігаєте за тим, як зуби випадають у когось, знайте, вашої допомоги потребують близькі люди. Не пропускайте їх проблеми повз себе, зробіть все можливе, щоб допомогти людині.

Розглядати зуби

Що означає розглядати зуби уві сні?
Що означає розглядати зуби уві сні?

Бачити в сновидінні зуби - звичайні, нічим непримітні - обіцяє спілкування. Причому, швидше за все, з людьми або неприємними, або хворими.

Вас, імовірно, очікує вимушена зустріч і не дуже приємне спілкування. Постарайтеся зібратися і віднестись до цього спокійно.

Якщо ж вам пощастило в сновидінні побачити себе з гарними зубами, з «голлівудською» посмішкою, розглядати уві сні власні ідеально білі, рівні зуби - це обіцяє швидке настання такої ж рівної білої смуги у житті.

Успіх скоро просто навалиться на вас - і переслідуватиме буквально у всьому. Користуйтеся моментом!

Побачити в сновидінні зубні протези, вставну щелепу - це нехороший знак, попередження. Вас можуть підстерігати неприємності, але нічого трагічного, не варто боятися. Просто не все в справах буде йти абсолютно гладко, виникнуть труднощі, але Ви впораєтеся.

До чого сняться гнилі зуби, напівзруйновані, чорні зуби? Видовище неймовірно відразливе і моторошне.

Якщо ви бачите в сновидінні некрасиві, гнилі зуби - це свідчить про те, що ймовірно, в найближчому майбутньому у вас можуть з'явитися неприємності зі здоров'ям, вас можуть здолати недуги.

Вам варто взяти відпустку, відпочити, розслаблятися і не перебільшувати проблеми. Інакше це може вилитися в затяжну хворобу.

Якщо уві сні ви побачили наліт, зубний камінь - це ознака того, що вас оточують, або незабаром зустрінуться, ненадійні люди. Сон попереджає вас - будьте обачні, несіть відповідальність за важливі для вас справи, не покладайтесь ні на кого. Приймайте рішення самостійно та будьте розсудливі.

Випадіння зубів сниться в самих різних варіаціях, але от якщо вам довелося побачити уві сні себе взагалі без зубів - це, звичайно ж, може викликати непідробний шок! Беззубий рот у сні - символ слабкого здоров'я.

Це «дзвіночок»: навіть якщо ви, як вам зараз здається, повністю здорові, не пошкодуйте часу - обстежтеся у лікарів. Такий сон не присниться просто так, краще дізнатися про недуги заздалегідь, щоб в майбутньому не виникло вже більш серйозних проблем з дорогоцінним здоров'ям.

Моторошний сон, в якому ви виявили у власному роті металеві зуби - неважливо, будь вони золоті, олов'яні або срібні - означає, що вас чекає викриття, ганьба, великий сором. Це свідчить про те, що деякі ваші вчинки можуть до цього призвести.

Поки не пізно, прислухайтеся до сонника, задумайтеся над власною поведінкою. Ви можете виправити все, щоб уникнути ганьби і зіпсованої репутації.

Якщо у вашому роті якимось містичним чином з’явилися білі ікла - цей сон вказує на ваш зв'язок з тонким, потойбічним світом. Можливо, ви отримаєте якесь знання, або ж просто відчуєте в собі сили, але будьте вкрай обережні, використовуйте їх в благих цілях, інакше не минути великого лиха.

Якщо в сновидінні ви зайняті дивною справою, а саме перебираєте зуби, граєтесь ними, тримаєте в руках і так далі - це обіцяє вам радість. Чекайте приємної новини, сюрпризу, несподіванки. А краще не чекайте - відпустіть сон і постарайтеся забути, тим швидше він здійсниться!

Нерідко матусям доводиться у снах бачити, що у немовляти виросли перші білі зубки. Таке сновидіння дуже сприятливе - воно обіцяє малюкові міцне здоров'я, стрімкий розвиток та сили. Для мами побачити свого малюка уві сні з зубами - щасливий знак!

Чистити зуби уві сні

Чистити зуби уві сні - тлумачення сну
Чистити зуби уві сні - тлумачення сну

Зуби уві сні - це символ, який символізує здоров'я сновидця та його близьких. А до чого сниться чистити зуби? Сонник дає свою інтерпретацію в залежності від їхнього стану - чисті або брудні, від того, чим ви їх очищаєте, і від багатьох інших дрібниць.

Якщо ви просто тримаєте зубну щітку, збираючись провести гігієнічні процедури в порожнині рота, то це може означати невдоволення існуючими відносинами між вами і рідними. Причому винуватцем напруженості є саме ви, і такий сюжет уві сні асоціюється з бажання все виправити.

До чого сниться чистити зуби? За методом психоаналізу, сонник інтерпретує це сновидіння як впевненість сновидіння в своїх силах. На даний момент не існує непереборних перешкод, і він зберігає максимальний спокій і адекватність, які допомагають успішного життя.

Якщо зуби перед очищенням уві сні були брудними, пожовклими, то це знак того, що ви всіма силами намагаєтеся «відбілити» свою репутацію. Виконання цього плану залежить від того, чи вдалося вам досить добре прибрати жовтизну. Якщо плями залишилися, але частково очистилися, то вам знову будуть довіряти, але, можливо, не всі.

Чистити зуби уві сні, при цьому розуміючи, що цього більше не потрібно, бачити що вони вже білі, і все одно продовжувати чищення, трактується сонником як підсвідоме бажання здаватися краще, ніж ви є насправді.

Якщо ви шалено закохані, і вам довелося чистити зуби уві сні - сонник прогнозує романтичне побачення, яке трапиться зовсім скоро.

Яким предметом чистились зуби?

Чистити зуби чужою щіткою уві сні - це можливість наяву скористатися порадою і активним сприянням впливової людини, яка може допомогти вирішити проблеми, що накопичилися. Якщо сниться брудна щітка – ця допомога буде платною, за все доведеться заплатити.

Якщо чищення зубів уві сні проводилося за допомогою зубочистки, то це поганий знак. Найчастіше те, до чого сниться такий сон, означає, що наяву ви зустрінете неприємну, настирливу людину, яка буде всіляко намагатися зробити ваші плани безуспішними.

Чистити зуби зубочисткою, і при цьому виколупувати з них великі залишки їжі - сприятливе сновидіння. Обставини в реальному житті настільки добре складуться, що вам легко вдасться вирішити всі проблеми.

Лікувати зубі уві сні

Лікувати зуби уві сні, також неприємно, як і наяву. Проте тлумачення таких снів в більшості випадків трактується як сприятливий знак для сновидця – вдасться подолати численні фінансові труднощі наяву. Однак щоб точно зрозуміти, до чого наснилося лікувати зуби, слід проаналізувати всі особливості сну.

Що значить лікувати зуби уві сні
Що значить лікувати зуби уві сні

Лікувати зуби у стоматолога

Лікування зубів уві сні свідчить про великий життєвий досвід сновидця, його мудрості. Якщо уві сні ви лікуєте здорові зуби, то у ваше життя постійно втручаються сторонні люди.

Біль від лікування може передвіщати реальні запальні процеси в щелепі наяву. З іншого боку, якщо вам довелося побачити себе в кріслі у лікаря, значить, до вас прийде допомога з несподіваного боку. Якщо ж зуби вам лікує знайома людина, то, на думку Фрейда, він і стане вашим покровителем в реальності.

Якщо ви побачили уві сні, що вам ставлять штучну щелепу, то наяву для вас відкриються безмежні перспективи для духовного зростання і як наслідок, просування по кар'єрних сходах. Ви зможете реалізувати проект будь-якої складності.

Побачили уві сні пломбу? Сонник Фрейда вважає, що одруженим людям подібний сон віщує поповнення в сімействі або несподіваний прибуток. Якщо ж вам уві сні лікували зуби насильно, то в реальності на вас намагаються чинити тиск.

Самостійне лікування зубів

Якщо приснилося, що ви лікуєте зуби самостійно, значить, насправді ви залишитеся наодинці зі своїми проблемами і не зможете розраховувати на сторонню допомогу. Подібний епізод уві сні є свідченням вашого дорослішання в житті. Вельми скоро ви знайдете бажану незалежність і в духовному, і в матеріальному плані.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник
В тему