Поради

Що подарувати дівчині на 14 лютого?

Що подарувати дівчині на 14 лютого?

14 лютого в Україні святкують День закоханих або Валентинів день. Це свято відносно молоде в нашій країні так як прийшло до нас з Західної Європи де його святкують вже із 13 століття. В Англії та Шотландії в минулі часи в цей день проводили ритуал.         Молоді люди збирались в одному місці і вкладували в посудину імена дівчат, потім доставали квиток і та чиє ім'я випало ставали до кінця року його дамою серця. Історія цього свята вкрита загадками та легендами, ми ніколи не дізнаємося достовірної правди про День закоханих.

Одна із легенд виникнення свята говорить про Валентина який ослухався імператора, що жадав завоювати світ. Одним із способів завоювання він вважав сильну армію, але якщо чоловік буде одруженим, то він не зможе віддавати всього себе військовій справі. Тому він видав наказ про заборону на одруження під час служби, але молодий священик Валентин вінчав закоханих таємно за що його приговорили до смертної кари.

Але поки чекав страти в тюрмі закохався в сліпу дочку охоронця своєї темниці. Та написав їй прощальну записку в яку була вкладена вся любов та ніжність почуттів до неї та була підписана «Твій Валентин». Після страти їй передали зміст написаного і сталося дещо неймовірне дівчина почала бачити. І на основі цієї історії і зародився День Святого Валентина та традиція дарувати валентинки.

Прикольні поздоровлення на День Валентина
Прикольні поздоровлення на День Валентина

Стандартні варіанти поздоровлення

 В День Закоханих хочеться подарувати слова привітання всім близьким і знайомим. Половинці виразити щире признання в коханні, знайомим побажати знайти свою любов. Поздоровлення будуть означати, що ви не забуваєте про них та показуєте таким чином турботу.

Привітання для коханої:

Зроблю я для тебе великий пакунок,
Й туди запакую палкий поцілунок,
До крил купідона скоріш причеплю
Й до тебе летіти з дарунком скажу!
Скоріше відкрий цей чудовий пакунок,
Приймай в Купідона мій поцілунок!

***

Коли ти поруч, все прекрасно. І в дощ, і в вітер. С тобою ясно. Спасибі тобі за ці теплі цілунки, Ти найважливіша чим всі дарунки.

***

Написати дуже гарно я не можу, але для тебе Валентинку підпишу.   По-перше: я тебе кохаю... По-друге: я тебе без пам'яті люблю!

Привітання для друзів:

Хай з подихом чарівної зими,
Заходить радість, стукає в вікно,
І ти до душі її пусти
Щоб зігріло як сонце тебе воно,
Хай день і ніч дарує посмішку тобі,
вечір затишку палке кохання,
І щоб цей день подарував тобісвої найкращі побажання.

Жартівливі побажання в День Валентина:

Бомки, цьомки, поцілунки –
Вся романтика дарунків,
Танці, клуби, ресторани,
Все життя щоб супроводжували
Постіль, ліжко та перина –
хай не будуть пустими в день Святого Валентина!

***

Ми сьогодні, наче голі.
В день кохання та любові
Бо зарплата в нас така,
Що не купиш подарунка.
Не куплю тобі я квіти,
подарую поцілунка
І листівку не куплю,
Можу я тобі сказати –
Що тебе одну люблю!

Чим здивувати кохану? Оригінальні ідеї

 Кожна дівчина унікальна тому їй потрібен особливий презент. Чоловікам іноді буває важко підібрати подарунок, тому вони звикли запитувати в своєї другої половинки що вона хоче. Але кохана людина чекає несподіванки та сюрпризу і глибоко в душі бажає щоб її здивували.

Найкращий презент це емоції бо найкращі та феєричні спогади залишаються саме від них. Оригінальним подарунком може стати романтична поїздка на двох, бо кожній дівчині хочеться втекти від буденності. Це може бути:

  1. Поїздка до спа – готелю;
  2. Поїздка в кінний клуб;
  3. Поїздка на гірськолижний курорт;
  4. Поїздка за кордон в Венецію, Рим і Париж на уїк-енд;
  5. Поїздка по Україні;
  6. Білети в кіно, театр, оперу;
  7. Сертифікат на парну фотосесію;
  8. Картина із зображенням Вас двох;
  9. Сертифікат в спа – салон або на косметичні процедури;
  10. Романтична вечеря при свічках з її улюбленими стравами.

Що можна подарувати однокласниці?

 День Святого Валентина це якраз те свято коли можна виразити свої почуття не тільки другій половинці, а й однокласниці яка тобі подобається. Презент для неї має бути дуже особливим, тут важливо прийняти правильне рішення при виборі та не здатись нетактовним.

Список може бути різноманітним, але можна виділити декілька варіантів подарунку на різний смак як романтичні так і корисні:

  • Цукерки або шоколад – солодке це безпрограшний варіант для подарунку;
  • М’яка іграшка – вони можуть бути різноманітні: великі або маленькі, в формі серця або нагадувати їй улюблену домашню тварину;
  • Брелок – маленька дрібничка, яка точно стане в нагоді.
  • Флешка – корисна річ, вибір дизайну надзвичайно великий, найкращий варіант – сердечко;
  • Біжутерія – це може бути браслет, сережки або оригінальна резинка для волосся;
  • Кисть для малювання, полотно, фарби – для дівчини яка любить малювання;
  • Квіти – це не обов’язково має бути букет, допускається варіант в вазоні, який цвіте взимку. Наприклад: азалія, бальзамін та орхідея;
  • Футболка з оригінальним принтом Love is буде універсальним презентом.

Подарунки своїми руками

 Кожна дівчина мріє про особливий подарунок, коли він зроблений своїми руками то це вдвічі приємніше. Для подарунку своїми руками Вам потрібно витратити час та знайти гарну ідею. Презент може бути солодким: цукерки, тістечка, десерти та ін. Багато рецептів можна знайти в інтернеті, але якщо Ви не маєте кулінарного таланту та не бажаєте займатися випічкою, можна зробити букет своїми руками.

А ось тут можна підключити всю фантазію, натхнення та творчу родзинку. Вибір цукерок для солодкого подарунку найрізноманітніший, також додайте до букету сезонні та не сезонні фрукти: яблука, полуницю, ківі, мандарини і апельсини. Оригінально буде виглядати в композиції м`яка іграшка. І вручивши це коханій дівчині можете не сумніватися вона буде дуже задоволена таким сюрпризом.

Ще одним варіантом може стати коробочка або красива скляна баночка з солодощами. Ви можете придбати коробочку в формі сердечка, квадрата, ромба з крафтовим наповнювачем та викласти в неї валентинку або зробити власноруч 10, 20, 30 варіантів за що ви її кохаєте та солодкий сюрприз з улюбленими цукерками, екзотичними фруктами, купити тістечка оформлені в вигляді сердечка. Варіант квіткового букета в коробці також стане оригінальним подарунком.

Дівчина буде здивована якщо ви зробите плакат із спільними фото та підпишіть їх з усією любов’ю до неї. Головне пам’ятайте про щирі емоції які Ви відчували в той час та не забувайте їй говорити про кохання не тільки 14 лютого, а все життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: подарунки, жінки, кохання
В тему