Поради

Бюстгальтер планж

Бюстгальтер планж

Нижня білизна – це основа жіночого гардеробу. Від того, наскільки якісний матеріал лежить в її основі, а сама форма підібрана, виходячи з особливостей конкретної фігури, залежить комфорт жінки, її самопочуття. Однією з новинок, що прийшла на ринок кілька сезонів тому, вважається бюстгальтер планж, призначений для топів та суконь певного крою. Чим бюстгальтер планж відрізняється від звичайних моделей, з чим його варто поєднувати, а в яких випадках краще відмовитися від користування?

Бюстгальтер планж: особливості

Бюстгальтер планж – це різновид нижньої білизни, який користується підвищеним попитом саме завдяки своїй оригінальності та відмінним якостям. Він поєднав у собі форму закритого ліфчика та класичних моделей з пуш-апом. Бюстгальтер планж відрізняється чашечками трикутної форми, зрізаними по внутрішній стороні. Така форма допомагає зробити бюст більш відкритим саме в зоні декольте. Для поєднання чашок між собою передбачена перемичка. Вона може бути виконана як у вигляді тоненької смужки, так і широкої смуги, яка добре підтримує груди знизу.

Модель рідко йде без бретелей, що не дозволяє носити її під одягом з відкритими плечима. Але в даному випадку без підтримуючих лямок складно обійтися – чашка просто не буде триматися на грудях, навіть якщо розмір бюста відносно невеликий. Бюстгальтер планж здатен поліпшити форму грудей та зробити акцент саме на них. Це досягається завдяки  гелевим або поролоновим вставкам, які передбачені з боків чашки. Наявність кісточок дозволяє підтримувати груди в фіксованому положенні.

Для чого потрібен бюстгальтер планж

Як і будь-які інші моделі бюстгальтерів, планж розроблений для того, щоб добре підтримувати груди. Але його специфічна форма була створена ще й для того, щоб жінка мала можливість носити сукні, блузки, сорочки, топи з глибоким вирізом в зоні декольте, але при цьому нижня білизна не виставлялася напоказ. До його переваг можна віднести наступні особливості:

  • груди завжди у відмінній підтримці, що особливо важливо, якщо вони великого розміру;
  • модель виконана таким чином, що чашечки зближують груди та злегка піднімають їх вгору. В результаті чого груди виглядають більш привабливо та ефектно;
  • дана форма нижньої білизни робить акцент на жіночих грудях, надає їм пишності. І на відміну від моделей з пуш-апом, не потребує додаткового об’єму (поролонових вставок), тому що фіксує груди завдяки своїй формі та кісточкам.

З чим носити?

Дівчина, яка любить носити одяг з глибоким вирізом в зоні декольте, обов’язково повинна звернути увагу на бюстгальтер планж, оскільки він розроблений саме для подібного одягу. Він ідеально підходить для суконь, топів та навіть трикотажних виробів зі значним вирізом.

Ті представниці прекрасної статі, які повинні часто відвідувати різні урочисті або офіційні заходи, де передбачено правило дрес-коду у вигляді вечірньої сукні, теж оцінять бюстгальтер планж. Це також ідеальна нижня білизна для тих, хто притримується актуальних трендів та носить жакети без топів. Дівчата із задоволенням носять цей варіант бра під блузи та сорочки, залишаючи ґудзики максимально розстебнутими.

Як обрати?

Купуючи планж або будь-яку іншу нижню білизну, керуйтеся власним комфортом. Також існують певні рекомендації, на які варто звертати увагу під час примірки:

  • Чашка не повинна зміщуватися при поворотах, підйомі рук і нахилах. Мінімалістична форма не зможе утримати груди як класичне бра, але забезпечити базову підтримку вона зобов’язана.
  • Обирайте моделі, пошиті з гладких тканин без мережива, оскільки вони універсальні та підходять для більшості нарядів. Мереживо доречне тільки в поєднанні з топами, зшитими з щільних матеріалів.
  • Не забувайте звертати увагу на склад тканини. Деякі виробники запевняють, що надійна фіксація можлива тільки при наявності високого вмісту синтетичних волокон. Це не зовсім так. Синтетика покликана поліпшити експлуатаційні характеристики білизни, але чим більше натуральних волокон в складі, тим краще. Принаймні, внутрішня поверхня бра повинна бути бавовняною.

Кому не підійде бюстгальтер планже?

Бюстгальтер планж підходить не всім жінкам. Якщо дівчина має невеликі груди (до розміру А), їй варто відмовитися від його придбання. Бюстгальтер планж вважається чудовим варіантом нижньої білизни для дам з пишними формами, але чашка не повинна бути більшою за D, оскільки конструкція бра не зможе забезпечити їй хоча б мінімальну підтримку.

Така білизна не призначена для дискотек та активної фізичної діяльності – бюстгальтер просто не втримає груди в разі різкого руху, і тоді вам не уникнути конфузу. Тому бюстгальтер не варто використовувати для повсякденного носіння, особливо якщо дівчина веде активний спосіб життя чи займається спортом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: мода, Модні тренди, жінки
В тему

Останні матеріали