Поради

Бюстгальтер для маленьких грудей

Бюстгальтер для маленьких грудей

Незважаючи на великий асортимент, підібрати бюстгальтер для маленьких грудей досить важко. Це обумовлено тим, що не кожна жінка тверезо оцінює особливості власної фігури, і частіше за все обирає модель, яка або завелика в чашці, або нездатна добре підтримувати навіть невеликі груди. На що ж звертати увагу, обираючи бюстгальтер для маленьких грудей, яка білизна варта покупки, а яка виллється в марно витрачені гроші?

Бюстгальтер для маленьких грудей: особливості

Моделей для формування гарного об’єму та витонченого силуету існує багато, але самостійно провести ідеальний підбір досить складно. У кожної жінки різна комплекція і розташування грудей, що робить покупку бюстгальтера для маленьких грудей вкрай складною. Але у маленького бюста є свої переваги:

  • грудні м’язи менше розтягуються і деформуються, тому для занять спортом підійде навіть найпростіша модель;
  • такий бюстгальтер можна носити навіть під дуже відкриті сукні, топи та сорочки, тому що модель «невидимого» бра на невеликі грузи знайти досить просто;
  • маленькі груди не створюють навантаження на спину та плечі, тому ваша постава буде рівною;
  • у процесі вагітності та годування груди можуть змінити свою форму, тому дівчата, у яких розмір не перевищує 1, частіше бувають задоволені своїм бюстом після таких змін.

Моделі бра на маленькі груди

Найперша модель, на яку звертають увагу дівчата з маленьким бюстом, - це бюстгальтер з пуш-ап. Одним - він підходить, іншим - ні. Все залежить від особистих переваг. Його плюс саме для жінок, у яких маленькі груди, полягає в можливості створення візуального ефекту додаткового об’єму.

Хорошим варіантом також стане трикотажна модель без швів. Вона гладка, тому відмінно підійде під будь-який одяг. Така модель може бути з кісточками, може – без них. Все залежить від власних побажань. Якщо ви обираєте модель з кісточками, майте на увазі, що вона повинна «сідати» по фігурі. Але найчастіше об’єм не відповідає розміру чашки, чим створюється незручність при носінні.

Якщо у вас маленькі груди, ідеальним варіантом стане класичний спортивний бюстгальтер. Він буде чудово підтримувати, тому підходить не тільки для занять спортом, а й для повсякденного носіння. Такий бюстгальтер може бути класичним або ж з поролоновими вставками, які візуально роблять груди більшими.

Кольорові рішення і декор

Всю нижню білизну жінки можна розділити на два типи:

  • база;
  • моделі для особливих випадків.

Виходячи з цього і потрібно вибирати колір ліфчика. Оптимальне забарвлення для бази – це чорний, білий, бежевий, сірий і синій. Така модель підійде під будь-який одяг, і навіть якщо буде просвічуватися, не гратиме на контрасті. Якщо у вашому гардеробі переважають інші відтінки верхнього одягу, підбирайте бюстгальтер в тон їм. Це буде ваша унікальна, індивідуальна база.

Білизна на особливий випадок (для виходу в світ, для побачення або урочистого заходу) може бути будь-якого кольору, якщо її не видно з-під одягу. В іншому випадку вона повинна бути такого ж кольору, як і плаття або топ.

Декор бюстгальтерів – це окрема тема. На базових моделях він недоречний, оскільки може натирати або ж виступати через одяг. Його великий мінус в тому, що бюджетні бренди найчастіше використовують низькопробний стеклярус або пластик, який в 90% випадків виглядає вульгарно. Тому від нього варто відмовитися.

Поради фахівців щодо вибору

Якщо ви шукаєте ідеальний бюстгальтер для маленьких грудей, відштовхуйтесь від наступних рекомендацій фахівців:

  • Ідеальний бюстгальтер повинен щільно облягати тіло під грудьми, не здавлювати і не бовтатися, а чашки мають бути того ж розміру, що і груди.
  • Одна й та ж модель, але з різних тканин, має різний рівень комфорту. Мереживо може бути більш тугим, ніж матеріали з волокнами, які можуть тягнутися. Якщо під час примірки бюстгальтер виявився маленьким, спробуйте приміряти таку ж модель, тільки з іншого матеріалу.
  • Найкращий спосіб зробити бюст більш виразним – це білизна з ефектом пуш-ап. Щоб створити потрібний ефект, переконайтеся, що подушечки в чашках не заходять на груди, а будуть підтримувати їх у відповідному положенні.
  • Багато залежить і від того, яку форму мають груди. Бюстгальтер виглядає абсолютно по-різному на різних дівчатах, навіть якщо у них однаковий розмір. З огляду на це, потрібно приміряти декілька різних моделей. Тільки на практиці можна зрозуміти, яка білизна підходить конкретній жінці, а яка – ні.
  • Обирайте бюстгальтер для маленьких грудей на кісточках, оскільки міцна основа допомагає зробити бюст більш виразним, а також значно подовжує термін життя самого бра.
  • Купуйте бюстгальтер для маленьких грудей тільки з регульованими бретелями.

Переконайся, що під бретеллю поміщаються тільки два пальця. Якщо ж бретелі розтягуються ще більше, значить вони занадто вільні і будуть спадати.

Ефектні образи

Окрім класичних моделей, варто звернути увагу на м’які бра. Вони забезпечують менший рівень підтримки, ніж варіант на жорсткому каркасі. Але при невеликому бюсті така підтримка буде цілком достатньою. Для маленького розміру чудово підійдуть варіанти з чашкою трикутної форми. Це може бути модель з м’якого гладкого трикотажу або ажурного мережива. Ще один чудовий варіант – це бандо (ліф без лямок та виділених чашок). Він дуже схожий на широку стрічку з еластичної тканини, обгорнутої навколо грудей.

Варіантів бюстгальтерів для маленьких грудей небагато, але все ж вони є. Основний напрямок, на який варто звернути увагу – це спортивний стиль. Таке бра буде комфортним в повсякденному житті, відмінно поєднуватися з одягом, який облягає фігуру. Спортивні бюстгальтери також чудово піднімають груди, чим підкреслюють всю красу бюста.

Але спортивні моделі рідко відрізняються різноманітністю кольорів, тому при наявності бюджету варто віддати перевагу відомим торговим маркам. Вони розробляють розмірні сітки, розраховані як на маленькі груди, так і на пишний бюст. І не забувайте обов’язково приміряти білизну перед покупкою, це позбавить вас від зайвих витрат і розчарувань.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: мода, Модні тренди, жінки, одяг
В тему