Поради

Як збільшити губи та зробити їх пухлими?

Як збільшити губи та зробити їх пухлими?

Пухлі губи здавна вважають ознакою жіночої краси та сексуальності. Однак щастить не всім – деякі красуні від природи мають красиві пухлі губи, інші – будь-якими методами намагаються їх збільшити. Відразу лягати під хірургічний ніж не варто. Спробуйте спочатку збільшити губи в домашніх умовах. Як – читайте далі.

Як накачати губи вправами

Щодня слід виділити хоча б десять хвилин і виконати гімнастику для збільшення губ. Рекомендуємо вам кілька нескладних вправ, які неодмінно вам допоможуть. Тим паче таку гімнастику можна робити, не відволікаючись від хатніх справ.

  • Вимовляйте будь-які звуки, при цьому видуваючи з рота повітря. Верхню губу під час виконання цієї вправи загортайте ближче до носа. Якщо є потреба, робіть кілька вдихів та видихів й продовжуйте гімнастику. Через деякий час виконайте таку ж вправу для нижньої губи, направляючи її донизу. В губах повинна відбуватись вібрація, але щоки не мають роздуватись.
  • Рот потрібно відкрити, ніби ви вимовляєте букву «О». Краї губ при цьому стягуйте один до одного й намагайтеся посміхнутися.
  • Підніміть пальцями верхню губу, а самою губою тягніться донизу. Таку ж процедуру виконайте із нижньою губою. Притисніть її донизу і намагайтесь підняти вгору.
  • Губи міцно притисніть один до одного, при цьому намагайтесь розслабити незадіяні м’язи обличчя і витягнути губи вперед. У такому положенні порухайте губами у різні сторони. Потім візуально зробіть губами «вісімку».

Якщо ви тільки розпочали займатися гімнастикою для збільшення губ, слід виконувати вправи щодня, виділяючи на кожну по 2 хвилини. Варто зауважити, що перед будь-якими вправами для збільшення губ потрібно ретельно вимити руки і прополоскати рот водою.

Збільшення губ за допомогою масажу

Під часу будь-якого масажу ми стимулюємо кровообіг. Те ж саме відбувається й з губами. Завдяки посиленому кровообігу губи візуально збільшуються. Однак ефект від такої процедури доволі короткий.

Зубна щітка

Щітка для масажу має бути якомога м’якшою. Виконувати такий масаж доволі просто: намочіть щітку водою і масажуйте губи. Рухи повинні бути легкими та плавними.

Кубики льоду

Обгорніть кілька кубиків льоду плівкою або будь-якою тонкою тканиною. Кілька хвилин масажуйте губи льодом зліва направо і навпаки.

Скраб

Для цього масажу потрібно приготувати скраб з дрібним абразивом. Змішайте пшеничні зерна та мед – і вуаля: скраб готовий. Нанесіть засіб на губи і масажуйте їх пальцями. За допомогою засобу можна збільшити об’єм губ й позбавитися від омертвілої шкіри.

Як збільшити губи за допомогою макіяжу?
Як збільшити губи за допомогою макіяжу?

Як збільшити губи з допомогою макіяжу

Макіяж візуально додає об’єму губам. Але, щоб губи були пухлими, потрібно знати кілька правил нанесення косметики на губи. По-перше, для збільшення губ найкраще використовувати блиск з глітером або засоби, що містять в складі речовини, які стимулюють кровообіг (наприклад, блиски з ментолом, імбиром або чилі). Якщо говорити про колір, то ідеально збільшувати губи засобами натуральних відтінків. Професійні візажисти рекомендують лайфхак для візуального збільшення губ за допомогою макіяжу: спочатку наносять на губи матову помаду, а потім використовують прозорий блиск. Результат відразу помітно: губи стають великими й пухлими.

Повсякденний макіяж для збільшення губ теж має свої особливості. Спочатку потрібно зробити масаж, після цього нанести крем й тональну основу. Завершальний етап: олівець і помада. Олівець – для контурів губ, помада – у центрі губ і по краях. Такий мейкап і в очі не кидається, і виглядає дуже привабливо й природньо.

Спеціальна помпа: особливості та ефективність

Помпою або вакуумним масажером можна накачати губи на нетривалий час: як правило, на 2 години. Робити процедуру просто: спочатку потрібно нанести на губи будь-який бальзам, міцно притиснути до них масажер й затягувати повітря. Робити таку вправу можна не частіше ніж 3 рази на день.

Існують також спеціальні ковпачки, за допомогою яких можна досягнути такого ж результату. А ще для збільшення губ підійде звичайний стакан. Принцип однаковий – внаслідок роздування губи набрякають й візуально стають більшими. Однак результат тимчасовий. Через деякий губи повернуться до попереднього вигляду. Слід зауважити, що надто захоплюватися такими домашніми засобами не варто, адже губи можуть роздутися так, що ви будете схожі на качечку. Крім того, біля рота можуть з’явитися почервоніння, а з таким виглядом ви точно не захочете кудись виходити. Знайте міру і все буде добре.

Маски для збільшення губ

Якщо ви твердо вирішили будь-яким способом збільшити губи, у нагоді стане й народна медицина. З допомогою домашніх засобів, ваші губи стануть ніжними й спокусливими. Крім того, особливих затрат приготування масок не потребує – знадобляться продукти, які завжди є на полиці у справжньої господині. Отож, пропонуємо вам кілька рецептів масок для збільшення губ.

  • Інгредієнти: 0,5 ст. л. оливкової олії, кілька крапель будь-якої ефірної олії, 1 ч. л. свіжомеленої кави, 0,5 ст. л. цукру. Добре перемішайте суміш. Маску нанесіть на губи й залиште на кілька хвилин. Можете злегка масажувати плавними рухами. Через кілька хвилин змийте.
  • Інгредієнти: 2 ч. л. бджолиного воску, 3 ч. л. оливкової олії. Змішайте олію та бджолиний віск, розтопіть на пару. Дайте охолонути і готово. Нанесіть на губи, як звичайну помаду. Маску можна не змивати, але бажано кілька годин не їсти й не облизувати губи.

Якщо ви давно хотіли збільшити губи й не знали як, спробуйте використати наші рекомендації. Ми впевнені, що ви неодмінно знайдете свій ідеальний варіант й ваші губи стануть пухлими й привабливими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: краса, жінки
В тему

Останні матеріали