Приготуйте на сніданок легку і корисну страву – запіканку з гречки та бринзи.
Інгредієнти.
250 грамів сиру бринза


250 грамів вареної гречки
1 цибуля, порізати півкільцями
2 ст. л. вершкового масла
1 яйце
Сіль до смаку
2 ст. л. зернят льону
2 ст.л. зернят кунжуту
Вершкове масло для змащування форми
Приготування.
- 1) Духовку розігріти до 180 °С.
- 2) Цибулю підсмажити до м'якості та золотистості на вершковому маслі. Зняти з вогню.
- 3) У велику миску помістити гречку, додати бринзу подрібнену руками, яйце, цибулю та по 1 ст. л. кунжуту та зернят льону.
- Посолити до смаку, беручи до уваги те, наскільки солоний сир. Добре все перемішати.
- 4) Форму для запікання, у мене розміром 11х22 см, змастити топленим вершковим маслом. Викласти масу в форму і посипати поверхню рештою зернят.
- 5) Пекти 20-25 хвилин, до готовності. Запіканка повинна злегка підрум'янитись і «схопитись».
Дістати страву з духовки і подавати як гарнір до м'ясної чи рибної страви, або як основну страву, з овочевим салатом.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Які продукти продовжують життя
2 Березня 2021
Самі корисні супи: пояснення дієтологів
2 Березня 2021
Чому людям за 35 важко схуднути
26 Лютого 2021
Чому споживання горіхів врятує від смертельних хвороб
25 Лютого 2021
Цю помилку при схудненні роблять усі
24 Лютого 2021
Найшкідливіший продукт для чоловіків: пояснення дієтологів
22 Лютого 2021