Поради

Сказала як відрізала: манікюр із написами

Сказала як відрізала: манікюр із написами

Лови останній тренд у манікюрі – букви, слова і цілі фрази різними мовами.

Вони надихають і мотивують, налаштовують на романтику і буквально кричать про твій настрій.

Бойовий настрій

Іноді хочеться нікому нічого не пояснювати і просто показати всьому світові середній палець. Ну, або безіменний – дивлячись на якому нігті ти «набила» відповідний напис. Відмінною базою для таких нейл-експериментів стане як класичний френч, так і однотонний – наприклад, червоне, біле або чорне покриття.

Мотивація

Коли словниковий запас вичерпується, а сил не залишається, на допомогу прийде незвичайний манікюр, який буде нагадувати тобі про те, що найнеобхідніше. Наприклад, про те, що ти здатна зрушити гори, про те, що щастя є, або про те, що скоро довгоочікувана відпустка.

Кохання

На носі – день усіх закоханих (ну, або чергове побачення). Чому б не висловити свої емоції й бажання за допомогою манікюру? Для оригінального освідчення в коханні підійдуть як нюдові, так і соковиті, і навіть кислотні відтінки – усе залежить від твоєї гами почуттів.

Натхнення

Якщо ти жити не можеш без нових ідей, пам'ятай, що тебе надихає – і попроси свого нейл-майстра відтворити це в манікюрі. Хтось черпає натхнення в нових подорожах, хтось – у чашці улюбленої кави, а деякі – і взагалі у шматочку улюбленої піци. Головне – зафіксувати все дослівно на своїх нігтях!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, краса, манікюр, тренди
В тему