Поради

Star Style: Блондинка чи брюнетка

Star Style: Блондинка чи брюнетка

Колір волосся може змінити зовнішність – подарувати індивідуальність або, навпаки, позбавити її.

Анджеліна Джолі

В останні роки Анджеліна рідко експериментує зі стилем, вважаючи за краще «стабільний» вамп: темне волосся, червона помада. Але так було не завжди. Для фільму «Життя або щось подібне до того» (2002 р.) вона приміряла образ а-ля Мерилін Монро і в платиновому блонді втратила весь свій шик.

Меланія Трамп

Перша леді США висвітлила волосся у кінці 2018 року. Світлий відтінок безумовно освіжив дружину президента Трампа, але разом із тим зробив too much акценти в макіяжі – підкреслені брови й інтенсивні «смокі».

Марго Роббі

Марго Роббі однаково добре пасують і світлі, і темні відтінки. Брюнетка Марго має томний і спекотний вигляд, але все ж такий колір волосся укупі з інтенсивним макіяжем моментально додає дівчині пару-трійку зайвих років.

Дженніфер Лоуренс

Джен любить темний колір: у брюнетку вона перефарбувалася заради «Голодних ігор» і з локонами відтінку гіркого шоколаду отримала статуетку «Оскара» за фільм «Мій хлопець псих». Нехай блонд і не позначений такими творчими успіхами, все ж він дівчині йде більше.

Ембер Хьорд

Натуральна блондинка Ембер Хьорд фарбувалася і в рожевий, і в рудий, а темний приберегла для Джонні Деппа – великого любителя контрастів.

Емма Стоун

Ні темний, ні світлий не ідеальні для шевелюри Емми Стоун. Перший робить її двійником Ліндсі Лохан, а другий  надає подібності з екс-«перчинкою» Еммою Бантон.

Роберт Дауні (молодший)

Роберт Дауні перефарбувався у блондина для ролі блакитноокого австралійця Кірка Лазаруса в «Солдатах невдачі», і це принесло свої дивіденди у вигляді номінації на «Оскар» і додаткової порції глядацьких симпатій в актив Тоні Старка.

Орландо Блум

Не так давно знову посвітлів Орландо Блум, і фанати тут же дорікнули акторові за те, що він став схожий на Джастіна Бібера. Кардинальної зміни іміджу зажадали зйомки картини «Розумна гонитва: вогонь і земля».

Бред Пітт

Ще один легкий чоловічий inspiration в особі Бреда Пітта, який чого тільки не робив із собою: і відрощував волосся, і голився налисо, і фарбувався. У цілому ми б рекомендували акторові яскравий блонд, але тільки не в цьому медово-вершковому жовтому відтінку: холодна палітра підходить йому більше.

Кім Кардашян

Кім є втіленням відомої приказки: краще – ворог хорошого. Ще раз скажемо про те, що, наважуючись на кардинальні зміни, потрібно ретельно проаналізувати сполучуваність бажаного результату із власними можливостями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Зірковий style, шоу-бізнес
В тему