Поради

Заміж за іноземця: щастя довіку чи фатальна помилка?

Заміж за іноземця: щастя довіку чи фатальна помилка?

Ця тема постійно фігурує у розмовах між жінками, в мережі. Тим паче, часто наводять приклади знайомих, подруг про те, що, мовляв, поїхала на заробітки і там вийшла заміж за принца. Але не все так: спробуємо розібратися, які підводні камені можуть вас чекати на шляху до досягнення цієї мети.

Іноземці – зовсім інші люди

Не для образи сказати нашим чоловікам, але іноземці – зовсім інші люди. Вони більш романтичні, уважні, ніжні, чутливі. На це впливає інше виховання, середовище. У нашій країні значно складніше відшукати того єдиного з тієї причини, що гідних молодих людей набагато менше.

Більше можливостей

Рівень життя за кордоном суттєво вищий, ніж у нас. Медицина, зарплати, соціальні виплати – все це не порівняти з нашими реаліями. Це ще одна причина, чому дівчата прагнуть знайти собі чоловіка-іноземця. Звісно, всі хочуть, щоб були кошти для утримання власної сім'ї, і в цьому немає нічого поганого. Звичайно ж, якщо тільки це не основна причина, чому дівчина погоджується на шлюб з іноземцем.

Гостра потреба змінити своє життя

Нав'язливе бажання вийти заміж за іноземця може бути викликане гострою потребою змінити своє життя. Однак варто пам’ятати, що навіть якщо перелічені переваги шлюбу з іноземцем актуальні для вас, але немає кохання, то не варто кидатися у вир із головою. Адже серце не змусиш кохати навіки.

Закони та релігія

Будьте готові до того, що вам доведеться вчитися, аби отримати громадянство тієї чи іншої країни. До того часу, поки ви не вивчите мову, не складете іспити, вас не візьмуть на роботу, а отже, ви не матимете тих прав, які є у громадян цієї держави. Ще один нюанс – різні релігійні погляди, що може стати великою проблемою.

Дитина

І тут увага! Якщо раптом ви розлучитеся, то дитина залишиться з батьком. Такі реалії сучасного суспільства.

Загалом вийти заміж за іноземця українській дівчині чи жінці – цілком здійсненна мрія, зважаючи на інтерес іноземців до дівчат слов'янської зовнішності. Крім вроди, чоловіків приваблює те, що слов'янські дівчата не такі розпещені, як європейки. Але не поспішайте: можливо, зовсім поруч той, який не в змозі запропонувати вам розкіш і безтурботне життя, однак може оточити любов'ю і турботою, щоб ви разом були щасливі!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, шлюб, стосунки, стосунки
В тему