Поради

Поради професіоналів: як влаштувати весілля в срібному стилі

Поради професіоналів: як влаштувати весілля в срібному стилі

Весілля у стилі «Срібло» вирізняється витонченістю і елегантністю. Срібло, як і золотий відтінок, символізує розкіш і багатство. Цей вишуканий тон додасть казковості вашому святу.

Запрошення

Срібний колір – межа фешенебельності. Для красивого запрошення достатньо білої чи сірої листівки зі сріблястим написом. Картку можна прикрасити стрічкою чи намистинками. Не переборщіть: срібло не терпить пихатості.

Декор

Головне – зберегти баланс. Зробіть акценти на кришталь у поєднанні зі сріблом. Атмосферу створять стрази та камені, столове срібло, свічники, канделябри та люстри.

Аби не перетворити елегантне срібло на сірість чи надлишковий гламур, використовуйте лише окремі елементи декору. Наприклад, якщо ставите на стіл срібні прибори, забудьте про скатертину стального кольору.

Флористика

У поєднанні зі сріблом цікаво виглядатимуть троянди, анемони, орхідеї, гортензії. Чудово підкреслять стилістику пофарбовані сріблястим сухоцвіт, листя.

Не обов’язково створювати живі композиції. Букет нареченої може бути зі срібних намистин чи каменів.

Наречені

Окрім срібної весільної сукні, можна одягнути класичне біле плаття з додаванням елементів металевого відтінку: пояс, прикраси, аксесуари у волосся. В тему будуть вишиті срібними нитками або стразами наряди.

Наречений може одягнути костюм срібного кольору та білу сорочку. Якщо ви поєднали срібло з іншим тоном, то сталевий має виступати у ролі додаткового відтінку. Наприклад, бордовий костюм-трійку розбавте сорочкою зі срібною вишивкою.

Поєднання кольорів зі сріблом

Якщо срібний буде домінуючим відтінком вашого весілля, подумайте про можливі поєднання його з іншими кольорами.

Відмінно гармоніюють зі сріблястим:

  • рожевий;
  • білий;
  • бордо;
  • чорний;
  • синій;
  • сливовий;
  • фіолетовий.

А ось сполучення оранжевого, жовтого зі сріблом краще уникати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: шлюб
В тему