Поради

Поради професіоналів: як влаштувати "Ягідне весілля"

Поради професіоналів: як влаштувати

Флористи із усього світу завжди змагаються за звання неперевершеного майстра квіткового світу.

У бажанні догодити нареченим, вони звертаються за допомогою до самої природи та використовують усі її дари.

Досить часто найзвичніші для нас речі у вправних руках стають шедевральним витвором мистецтва. Креативність творчих людей вражає, тому приємно буде розглянути ще один трендовий елемент весільної тематики.

Саме влітку так багато оригінальних ідей, які можна використати для стилістики, зокрема і ягідну тему.

Запрошення

Листівки повинні бути яскраві та соковиті. Тут немає місця блідим пастельним тонам. Запрошення можна виконати у формі обраної ягоди або коробочки ручної роботи. Але цілком достатньо і зображення ягідки на листівці.

Бенкетний зал

Традиційний ресторан, затишний намет або галявина на дачі ваших друзів – для ягідного весілля головне декор. А це гірлянди, паперові аплікації, помпони, об’ємні букви, фігурки із зображенням ягід. Не забудьте про скатертини, чохли на стільці, штори. Все це повинно бути витримано в одному або декількох відтінках.

Букет

Свіжо й елегантно виглядатиме ягідно-квіткова композиція. Полуницю можна поєднати з ромашкою, а ожину красиво відтіняють волошки.

Використовуйте для композиції польові квіти та рослини. Дельфініум, дика цибуля чудово виглядають із чорницею і ожинкою. Червоним ягідкам пасують квіти жовтих і пурпурових відтінків.

Наречена

Молодята поєднують яскраві фруктові кольори з білими та світлими відтінками в одязі. Наречена може пошити плаття з ягідним принтом або підкреслити стиль пояском, червоними туфлями.

Наречений

Наряд майбутнього чоловіка має також відповідати стилістиці. Для цього досить одягти класичний костюм чорного, темно-синього або сірого кольору, а як акцент вибрати ягідну бутоньєрку або краватку-метелик. Якщо весілля буде в тонах смородини або чорниці, тоді можна підібрати темно-фіолетовий костюм або бузкову сорочку.

Фотозйомка              

Мальовничий куточок природи, квітуче ягідне дерево або зелена галявина – ідеальне місце для фото. Не забудьте різноманітні тематичні аксесуари: букети, ягідні вінки, арки, кошики.

Для фотосесії у приміщенні використайте високі свічки, дерев’яні столи. До слова, сірі тканини приголомшливо контрастують із червоними ягодами.

Солодке меню

Враження на гостей справлять келихи із шампанським і ягідками всередині.

Класичний варіант прикраси ягідного весілля – невеликі вази з вибраними фруктами, які стануть корисним десертом і елементом декору одночасно.

Не забудьте прикрасити ягідками кекси, тістечка, торт, а також інше частування солодкого столу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: шлюб
В тему