Поради

Найоригінальніші авто останніх років

Найоригінальніші авто останніх років

Комфортний салон, потужний двигун і приголомшливий зовнішній вигляд! Моделі із цього списку змушують полюбити себе навіть тих людей, які ніколи не цікавились автомобільною темою.

Lamborghini Aventador DMC

Lamborghini Aventador DMC вважається одним з найбільш незвичайних і красивих автомобілів, випущених за останні роки.

Німецьке тюнінгове ательє DMC дає можливість усім покупцям італійського спорт-кара отримати додаткове обладнання і зробити автомобіль не схожим на інші.

Alfa Romeo 4C

Цей кар залишається мрією багатьох любителів досконалості. В ньому кожна деталь доповнює іншу. Під капотом ховається двигун, повністю виготовлений з алюмінію (нововведення в автобудуванні). А завдяки використанню сучасних матеріалів інженерам вдалося виготовити досить легкий і водночас дуже красивий кузов.

Aston Martin СС100

Коли йдеться про найкрасивіші машини в світі, обов’язково варто згадати і про Aston Martin СС100. Якщо придивитися, то видно загальні риси з гоночним автомобілем. При виробництві цієї машинки деякі деталі були взяті з моделі DBR1.

Потужність двигуна – 517 кінських сил, а його обсяг дорівнює 5 літрам. Авто напхане найсучаснішою електронікою і датчиками. А максимальна швидкість становить 290 км/год.

Lamborghini Aventador Roadster

Aventador Roadster – ще один витвір мистецтва від італійської компанії Lamborghini. Стрімкі лінії, які проглядаються у кузові, роблять авто схожим на прекрасні храми Італії. Така форма дозволяє домогтися швидкості в 350 км/год.

Потужність двигуна – 700 кінських сил, обсяг – 6 літрів. Комфорт їзди на машині забезпечується дисками, виготовленими з легкого сплаву металів, і полегшеним кузовом.

Peugeot Onyx

Французька компанія Peugeot кинула всі сили на виготовлення Onyx. Дизайн автомобіля вийшов просто фантастичним, а комбінація різних матеріалів кузова додала родзинку в зовнішній вигляд.

Поєднання полірованої міді, використаної при виробництві крил, і полегшених сплавів для виготовлення основних панелей суперкара допомогли добитися прориву в будові автомобілів. Це щось зовсім нове, Onyx вийшов більше схожим на машини із фільмів фантастики, ніж на звичні нам транспортні засоби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто, спорткари
В тему