Поради

Топ-7 прикмет для вагітних, які не знайшли логічного пояснення

Топ-7 прикмет для вагітних, які не знайшли логічного пояснення

Ми часто прислухаємось до прикмет, які не знаходять ніякого логічного пояснення, але ми робимо, бо так треба. У цій статті зібрано 7 прикмет, яким мають слідувати вагітні жінки.

  1. Під час вагітності взагалі нічого не можна робити з волоссям - стригти (щастя не буде) і розчісувати по п'ятницях (злі духи здолають).
  2. Майбутня мати не повинна з переляку хапатися за своє обличчя, руки, тулуб, оскільки у дитини на тих місцях можуть з'явитися родимі плями. Хоча і є безліч збігів з даного марновірства, але науково це не доведено.
  3. Якщо жінка під час вагітності в'яже або хоча б розплутує вузли, то дитина може заплутатися в пуповині.
  4. Вагітну не можна малювати або фотографувати, інакше розвиток дитини зупиниться, як зображення на портреті. Є багато зірок шоу-бізнесу і фотомоделей, які регулярно позували перед фотокамерою під час вагітності і народили здорових малюків.
  5. Вагітній не можна їсти яйця з двома жовтками або "подвійні" плоди (наприклад, дві зрослі моркви). Від цього може народитися двійня.
  6. Породіллі дають жувати волосся - пологи пройдуть легше.
  7. Породіллі не можна зав'язувати волосся під час пологів. Породілля обов'язково повинна бути з розпущеним волоссям, і інакше відбудеться обвиття пуповини навколо шиї дитини. На превеликий подив, цьому марновірству слідують навіть самі лікарі. Це, мабуть, найпоширеніша і незрозуміла вимога акушерок до породіль.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, Школа батьківства, жінки, вагітність
В тему

Останні матеріали