Поради

7 ідей для бюджетного побачення

7 ідей для бюджетного побачення

Не бійтеся провести вечір зі своєю половинкою, якщо немає грошей: емоції зближують сильніше, ніж великі витрати.

Відправляйтеся на екскурсію по місту

У будь-якому, навіть найменшому і новому населеному пункті є місця, оповиті легендами. Складіть цікавий маршрут по ним, вивчіть цікаві факти і запросіть свою половинку на незвичайну прогулянку по знайомих місцях. Закінчити екскурсію, зрозуміло, потрібно в самому романтичному з них.

Покорміть качок в парку

Розвага, яка повертає в дитинство, викликає безліч захоплення в будь-якому віці і обходиться зовсім недорого. Якщо качок не знайдеться, який-небудь горобець від частування точно не відмовиться.

Зробіть що-небудь своїми руками

Знайдіть інструкцію як , наприклад, із клею та палиць, зібрати справну Lamborghini. І спробуйте реалізувати задум. У кращому випадку ви порадієте результату, в гіршому - весело проведете час.

Влаштуйте кінопоказ

Влаштуватися вдома перед телевізором - ідея не найоригінальніша. Тому закачайте романтичний фільм на ноутбук і йдіть в парк або на дах. Не забудьте попкорн!

Згадайте про дах

Відкритий дах знайти непросто, але це практично безпрограшний варіант, коли мова йде про романтику. Милуйтеся заходом, дивіться на зірки, з'єднуйте їх в свої сузір'я, танцюйте під місяцем.

Струсіть пил зі старої приставки

Дістаньте з антресолей картриджі з улюбленими іграми з дитинства. Станьте Чіпом і Дейлом, або Маріо і Луїджі, або танкістами.

Приготуйте вечерю разом

Не обов'язково претендувати на лаври кухаря ресторану з зірками Мішлен - чогось простого буде цілком достатньо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, кохання, стосунки, побачення, стосунки
В тему