Поради

5 способів пробачити того, хто розбив твоє серце

5 способів пробачити того, хто розбив твоє серце

Як часто близькі люди роблять нам боляче, а як часто біль у їх життя приносимо ми? Те, що нас не вбиває, робить сильнішими. Те ж саме можна сказати і про стосунки. Будь-яка образа може їх убити.

Ми підготували 5 способів, щоб забути образи та зберегти відносини…

 Перестаньте говорити про це. Як багато разів ви вже розповідали друзям про те, як він/вона тебе образили? Як багато разів прокручували цю історію в голові? Перестаньте це робити. Ви тільки накручуєте себе і заважаєте загоєнню своєї душевної рани. Постійно думаючи про свою образу, ви заганяєте себе в емоційну депресію.

Прийміть свій гнів. Ви була ображені, принижені, ваші почуття були зачеплені. Ви маєте право ображатися і сердитися. Але частина вас чинитиме опір пробаченню, а замість цього бажатиме помсти. Зрозуміте, що відпустити цей гнів важливо в першу чергу для вас самих. Побудьте самі і проаналізуйте свої почуття.

Він/вона не навмисно. Іноді навіть поганий день на роботі може настільки вибити з колії, що ваш завжди стриманий і турботливий друг/подруга/партне на деякий час може втратити контроль над своїми діями. Інша людина - завжди загадка. Ви не знаєте, що творилося в його голові, коли вона говорила чи робила ті жахливі речі. Ваша сварка може бути результатом простого непорозуміння. Попросіть людину розповісти, що вона відчувала. Можливо, її слова пояснять її поведінку.

Визнайте свою відповідальність. У будь-якої сварки завжди дві сторони, і кожна несе свою частину відповідальності. Можливо, ви якось спровокували сварку?Подумайте, де Ви могла бути неправі, і вибачтесь за свої дії. І найголовніше - пробачте себе самі.

Встановіть пріоритети. Вирішіть, що для вас є найважливішим. Покарати? Помститися? Чи повернути у ваші стосунки тепло і близькість? Якщо ви щиро любите цю людину, і вона посідає важливе місце у вашому житті, ви захочете її повернути.

Команда Т1 бажає Вам душевного спокою, любові та розуміння!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, Поради, стосунки, образи, стосунки
В тему