Поради

У кого жінкам не варто закохуватися

У кого жінкам не варто закохуватися

Це зовсім не хіт-парад і не рейтинг «най-най». Це перелік чоловіків, із якими прекрасній половині людства краще зовсім не мати справи.

Скупий. Є дві категорії чоловіків: у одних просто немає грошей, а інші не хочуть витрачати їх на когось іншого, крім себе. Пам’ятайте: жадібний до грошей – скупий і на почуття та допомогу ближньому.

Ґвалтівники поглядом. Очима ці чоловіки роздягають та ґвалтують жінку. Йдеться не про захопливий погляд, який можна вважати компліментом, а про брутальну егоїстичну хтивість.  

Гидливі особи. Такі чоловіки нізащо не відіп’ють зі склянки коханої жінки, а чужі речі беруть гидливо двома пальцями. Йдеться не про охайність, а про огиди...

Самозакохані. Це чоловіки, які милуються собою перед дзеркалом, ходять ні різні косметичні процедури, вважають себе неймовірно привабливими і сексуальними. Навіть під час сексу вони не приділяють уваги партнерці, а милуються собою.

Чоловіки, для яких всі жінки однакові: повії, дурепи, яким від них тільки й потрібні гроші (до речі, у таких чоловіків зазвичай грошей якраз не буває). Свої невдачі на любовному фронті вони виправдовують поганими жінками, непривабливим зовнішнім виглядом і відсутністю талантів. А насправді в усьому винна відсутність привітності й почуття гумору.

Боягузи. Це нерішучі особи, які всього бояться і лякаються на кожному році. Чоловік повинен вміти постояти за свою жінку. Якщо він цього не може собі дозволити, то для жінки він стає непривабливим.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, жінки, чоловіки, кохання, стосунки
В тему