Поради

Замість дієти – правильна сукня!

Замість дієти – правильна сукня!

Ідеальна фігура потребує щоденної праці! Заняття у спортзалі, салони краси, жорсткі дієти… Жаль, що навіть після багатьох місяців виснажливих старань фігура залишається далеко не досконалою.

У такому випадку на допомогу приходять модельєри і дизайнери. Вони пропонують фасони суконь, які стирають зайві сантиметри на талії і боках. Представницям прекрасної статі залишається лише підібрати одяг правильного кольору і фасону.

Плаття із завищеною талією

Плаття, у якого лінія талії піднята і проходить під лінією грудей вдало приховує животик. А широкі стегна можна закрити спідницею, яка легкими хвилями спадає донизу. Така модель маскує всі вади фігури й акцентує на верхній частині тулуба. Щоб відвернути увагу від великих стегон, у суконь роблять глибоке декольте.

Це сміливий варіант, який рекомендують надягати на вечірки або в клуби. А от для офісу краще підібрати щось більш скромне і закрите.

Сукня з басками

Баска – це широка оборка, яку пришивають на лінії талії до сукні, блузки, жакета, спідниці і навіть до штанів. Вона повернулася в жіночий гардероб кілька сезонів тому і відразу здобула неймовірну популярність. З її допомогою вдається візуально звузити талію і зменшити стегна.

Вибір довжини баски залежить і від щільності тканини, і від типу конкретної фігури. Наприклад, якщо у вас помітний живіт, краще підібрати асиметрію. Тим, у кого широкі стегна, рекомендується довга баска.

Сукня-максі

Сукня зі спідницею до підлоги з легкої тканини заховає недоліки будь-якої фігури. Такі спідниці вільно спускаються по силуету і приховують повні стегна й відсутність преса. У суконь із довжиною максі обов'язково повинен бути пояс, який створить талію навіть там, де її немає.

Вибираючи таке плаття, потрібно пам'ятати, що безформний одяг повнить навіть власниць ідеальних фігур. Тому від довгих балахонів без пояса необхідно відмовитися назавжди.

V-подібний виріз

Жінкам із пишним бюстом не личать квадратні або круглі вирізи. Також варто відмовитись від суконь, комір яких прикрашений вишивкою, стразами, паєтками або рюшами.

Візуально зменшує груди V-подібний виріз. Такий варіант витягує фігуру і компенсує різницю між низом і верхом. Ефект підсилять довге тонке намисто або кулон на ланцюжку нижче грудей. Такі прикраси загострюють підборіддя і візуально подовжують шию.

Контрастні вставки з боків

Скоректують фігуру вертикальні смужки на одязі. Особливо доречні для жінок із формами сукні з контрастними вставками по боках. Вони можуть бути однотонними або прикрашеними дрібним принтом. Головне, щоб вони ділили фігуру по вертикалі на частини. Ширина значення немає, головне – дотримуватись симетрії.

Щоб візуально позбутися зайвих кілограмів, крім сукні, потрібно правильно підібрати взуття, аксесуари і не помилитися з колірною гамою. Вашими надійними товаришами мають стати коригуюча білизна, темні холодні відтінки та туфлі на підборах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, жінки, одяг, мода
В тему