Поради

Яким авто віддають перевагу акторки?

Яким авто віддають перевагу акторки?

Багаті та відомі актриси не завжди користуються послугами водіїв. Дехто із зіркового голлівудського Олімпу воліє керувати авто самостійно. Яким же машинам віддають перевагу відомі акторки?

Сара Джесіка Паркер

Toyota Prius

Сара Джесіка Паркер, усесвітню популярність якій приніс серіал «Секс у великому місті», віддає перевагу екологічним автомобілям. Так, у гаражі SJP (а саме так називають актрису представники західних ЗМІ) є гібридний автомобіль Toyota Prius.

Авто повністю влаштовує Паркер. Вона їздить на «Пріусі» на зйомки, по магазинах, до друзів. Вартість такого автомобіля у США стартує з позначки $32,0 тис.

Міла Йовович

Lexus RХ350

Міла Йовович обожнює позашляховики. Її вибір упав на популярний Lexus RХ350. Це досить надійний і практичний автомобіль, проте у США він не є розкішшю, а виступає в ролі засобу пересування.

Так, ціни на Lexus RХ350 починаються від $39,0 тис.

Сальма Гайєк

Lexus RX hybrid

Популярна актриса Сальма Гайєк також зупинила свій вибір на Lexus RХ350, однак, на відміну від Міли, Сальма їздить на сірому автомобілі, який укомплектований гібридною силовою установкою.

Коштує така машина трохи дорожче від звичайної версії – від $45,2 тис.

Кейт Вінслет

Audi Q7

Зірка «Титаніка» полюбляє великі позашляховики. Так, у гаражі Кейт стоїть чорний Audi Q7, з яким актриса не розлучається. Цікаво, що на відміну від багатьох своїх колег, Вінслет не лише сама водить величезний кросовер, але і не гребує заправляти його, якщо виникає потреба.

У США новий Audi Q7 у базовій комплектації можна придбати за $46,2 тис.

Шерон Стоун

Bentley Continental GTC

Легенда Голлівуду любить дорогі та швидкі машини. Так, Стоун не раз бачили за кермом шикарного Bentley Continental GTC, який пофарбований у колір Royal Ebony. Відзначимо, що це авто є найшвидшим серед усіх, які представлені в цьому рейтингу. Британський спорткар розганяється до 312 км/год (з піднятим дахом).

Шерон Стоун виклала за свою машину близько $200 тис.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто, шоу-бізнес, голлівуд, транспорт
В тему