Поради

5 ознак того, що ви знайшли ідеальну другу половинку

5 ознак того, що ви знайшли ідеальну другу половинку

Якщо у вас вже був у минулому невдалий досвід відносин, ви напевно замислюєтеся над тим, наскільки міцний ваш сьогоднішній союз.

Перевірте, наскільки ви з партнером підходите один одному.

1. Коли ви разом, ви не думаєте про інших

Зверніть увагу, як ви поводитеся з партнером в барі чи ресторані. Ви озираєтеся по сторонам, щоб подивитися, хто ще поруч? Замислюєтесь, хто може побачити вас разом? Або ви просто задоволені, що ви вдвох, і навпаки хочете, щоб вас помітили з ним або з нею?

2. Партнер радіє вашим успіхам

Щира радість за ваші досягнення - ознака міцних відносин. Для цього партнер повинен бути задоволений своїм життям. Тоді він буде радіти вашим успіхам разом з вами.

3. Партнер не намагається вас змінити

Якщо партнер намагається змінити вас або не приймає таким, яким ви є, - це ознака того, що людина любить контролювати інших. Він  чи вона ніколи не буде ставитися до вас з повагою.

4. Партнер вписується у ваше життя

Подумайте, перетинається життя партнера з вашим за межами відносин. Ладнає він з іншими людьми у вашому житті? Ладите ви з його друзями і рідними? Чи є у вас спільні інтереси і заняття? Якщо так, це хороший знак.

5. Партнер вас слухає

Добре, якщо партнер щиро цікавиться вашим життям і уважно слухає, коли ви говорите. А також пам'ятає, що ви розповідали про себе. Якщо ж він майже завжди говорить тільки про себе, не питає про вас, не прислухається до ваших слів, навряд чи він зацікавлений в вас. Йому просто потрібно висловитися.

Команда Т1 бажає Вам щирої любові, нехай кожен зустріне другу половинку на своєму шляху!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки, кохання, Сім'я, стосунки
В тему

Останні матеріали