Поради

Особливості та переваги курортного сексу

Особливості та переваги курортного сексу

Секс на відпочинку - це теж відпочинок, причому активний.

Якщо ви відпочиваєте з своєю другою половинкою, відпустка без сумніву робить ваше сексуальне життя гарячіше. А якщо ви знаходитеся на курорті, не будучи обтяженими стосунками, то курортний роман і хороший курортний секс (можна і без роману) - це те, що прикрасить ваш відпочинок. Спробуємо розібратися, чому тобі і твоєму партнерові секс на відпочинку здається більш пристрасним і так запам'ятовується.

Вас тут ніхто не знає

Якщо ви вирішите зайнятися сексом на пляжі або в воді, на гойдалці або на підвіконні, відчинивши вікно на першому поверсі, вам не потрібно буде хвилюватись, що вас хтось впізнає. І вас точно не буде хвилювати думка оточуючих, ви їх більше ніколи не побачите, як і вони вас!

Ви втекли повсякденної рутини

Подорож струшує, висмикує зі звичного життя.Психологи порівнюють такий ефект з сексом в готельному номері, за межами якого ніби залишаються всі звички і комплекси. Сексуальна свобода робить життя більш насиченим та яскравим.

Ви розслаблені

Подорож - це пора, коли всі звіти, телефонні дзвінки та робочі стреси переходять на задній план! А це означає більше вільного часу на себе і задоволення своїх потаємних бажань.

Ви постійно перебуваєте в піднесеному настрої

Ви перебуваєте в абсолютно незнайомому, новому для вас місці, де все в новинку - від їжі і ліжка до людей і будівель, природи. Це створює приємне хвилювання і навіть легке збудження, і це дуже сприяє гарному сексу.

Бути чи не бути курортному сексу, справа тільки ваша. Та все ж якщо наважитесь, користуйтесь презервативами!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, інтим
В тему

Останні матеріали