Поради

Як залишатися красивою щодня

Як залишатися красивою щодня

Кожна жінка намагається стати привабливою для протилежної статі, вміло приховуючи деякі недоліки зовнішності та фігури. Ми пропонуємо кілька простих секретів, що допоможуть вам мати ще чарівніший вигляд та почуватися впевнено.

Прискорте метаболізм. Потрібні мед, кориця і вода. Закип’ятіть 250 мл води і покладіть в окріп столову ложку кориці. Розмішайте й охолодіть до кімнатної температури, додайте 2 столові ложки меду. Половину випийте зранку натщесерце, другу – перед сном. Мінус кілограм на тиждень! Спокусливо?

Зробіть волосся блискучим за допомогою кокосової олійки. Вона не тільки добре зволожує шкіру, але також є суперзасобом проти посічених кінців. Нанесіть олію на волосся, особливо на кінчики, на 5–10 хвилин перед миттям голови, потім ретельно змийте.

Позбудьтеся набряків під очима. Звечора заваріть зелений чай у пакетиках і покладіть у морозилку. Вранці прикладіть їх на кілька хвилин під очі: мішків як не було.

Забудьте про прищі та вугрі. Вас врятує звичайний вазелін. Нанесіть його тонким шаром на проблемні ділянки і накрийте харчовою плівкою. Намочіть рушник дуже гарячою водою, відіжміть і прикладіть поверх плівки. Потримайте 3 хвилини, потім плівку зніміть, вазелін змийте і несильно (несильно!) здавіть шкіру на проблемній ділянці із двох боків, щоб видалити вугрі.

Губи мають бути м’якими. Змішайте рівні частини коричневого цукру, меду та оливкової олії. Нанесіть на губи. Ідеальний і дуже смачний скраб із пом'якшувальним ефектом готовий.

Освіжіть шкіру. Яблучний оцет – чудова альтернатива тоніку. Він підсушує прищі, знезаражує шкіру і чудово очищає. Щоб не пересушити шкіру, додай в оцет трохи меду й ефірної олії лаванди. Такий тонік проживе в холодильнику тиждень!

Зробіть зуби білішими. Додайте до зубної пасти трохи соди: наприклад, вмочіть у соду щітку з пастою безпосередньо перед чищенням зубів.

Акуратні нігті. Просто почистьте їх відбілювальною зубною пастою.

Пахніть улюбленими парфумами довше. Щоб запах не вивітрювався довше, після його нанесення змастіть ці ділянки тонким шаром вазеліну. Аромат буде з вами весь день.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса, жінки, метаболізм
В тему