Поради

7 модних зачісок літа-2018

7 модних зачісок літа-2018

На модних показах у Нью-Йорку, Лондоні, Мілані та Парижі стилісти пропагували природність і натуральність. Ми розповімо, як підстригтися і вкласти волосся, щоб бути в тренді.

 

Мокрий ефект

Потрапили під теплу літню зливу? Relax, take it easy! Ефект мокрих локонів – тенденція літа-2018.

Легкі хвилі

Стилісти звеличували натуральність: волосся моделей виглядало так, наче його висушили не просто без фена – без гребінця. Найкраще спокійні хвилі виглядають на волоссі середньої довжини. Тим, у кого локони в’ються від природи, буде легше, іншим доведеться докласти зовсім трохи зусиль.

Чубчик

Чубчики майбутнього сезону будуть повсюди. Прямі та кучеряві, рівні та асиметричні, довгі та короткі – який би варіант ви не вибрали, він стане відмінним способом освіжити образ. Робіть реверанс у бік Єлизавети II: чубчик повинен виглядати немов підкручений на бігуді.

Боб

Ще один уклін ретро – повернення до коротких стрижок. Подивіться і скажіть, невже моделі з показів не нагадують вам хлопців з Beatles? Шанувальниці недбалого безладу, для яких такий образ занадто екстравагантний, можуть віддати перевагу більш традиційному боб-каре.

Косички

Раптовий б’юті-тренд літа-2018 – кіски та віночки. Для того щоб повторити образи моделей, будуть потрібні не тільки довгі пасма, а і живі квіти. Але залишіть цей варіант для літнього відпочинку. Для офісного стилю такий образ занадто фантастичний.

Аксесуари

Тіара, пов’язки і банти, шпильки та невидимки – озброюємося прикрасами! Цього сезону в моду повернуться величезні, химерні шпильки, кольорові резинки та обручі, які ви носили у школі.

Проділ посередині

Проділ посередині – вибір стилістів. Незалежно від того, збираєте ви волосся в хвіст чи дозволяєте локонам вільно лягати на плечі (і навіть якщо у вас коротка стрижка), робіть проділ посередині – не прогадаєте.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, мода, стрижки
В тему