Поради

Макіяж-2018: основні тенденції року

Макіяж-2018: основні тенденції року

Час переглянути вміст косметички! Новий сезон Fashion Week пропагує свіжі б’юті-тренди. Що ж буде модним у 2018-му?

Тотальний мінімалізм

Чиста шкіра, мінімум макіяжу на очах і губах, неідеальні брови – природна краса міцно закріпила позиції на Тижнях моди. На зміну матовості прийшов ефект вологої, сяючої шкіри. В цьому допоможуть хайлайтер і засоби зі світловідбивними частинками.

Рідкий хайлайтер можна змішати з денним кремом, а сухим підкреслити окремі риси обличчя. Не забудьте про туш! Губи виділіть відтінками нюд.

Склеєні вії

Моделі світових подіумів вражали дуже довгими віями з ефектом лапок павука. Ваше завдання – скопіювати наївний образ Твіггі. Це той випадок, коли грудочки на віях виглядають красиво!

Готика

Готична естетика простежувалася на всіх fashion-показах цього сезону. Такий макіяж передбачає одночасно два акценти – на очах і на губах. Очі підкресліть темними тінями, а губи – помадами винних відтінків.

Неон

В тренді райдужні кольори для макіяжу повік. Немає ніяких заборон: кольори можна змішувати! Але зосередьтесь на одному яскравому акценті.

«Котяче око»

Візажисти пропонують виділити очі графічними лініями: від товстої, закругленої на кінці, до подвійної тонкої. Чорний, коричневий, зелений, синій – варіюйте кольори.

Яскраві губи

«Макіяж без макіяжу» – не для вас? У майбутньому сезоні яскраві губи – лідируючий тренд. Це можуть бути ягідні відтінки: сливові, фіолетові або бордові. А найсміливішим модницям точно сподобаються неонові й темні тони. Ну і, звичайно ж, класична червона помада!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса, мода, косметика, макіяж
В тему