Поради

Весілля в стилі Тіффані

Весілля в стилі Тіффані

Ефектне поєднання елегантності, розкоші та мінімалізму; кокетливий колір Tiffany blue; блиск стразів, кристалів і кришталю та дух ретро – все це вам подарує весілля в стилі Тіффані.

Запрошення

Для створення неповторних, оригінальних запрошень згорніть у сувій бірюзовий папір та перев’яжіть його стрічкою. Листівки також можуть бути зроблені у вигляді вінілової платівки, вінтажної картки, декорованої мереживом чи дрібним принтом. Оскільки запрошення у стилі ретро, напис має бути каліграфічним, щедро прикрашеним завитками.

Шукаєте більш оригінальні ідеї? Використайте зображення героїні фільму «Сніданок у Тіффані».

Зал

Для весілля у стилі Тіффані зал повинен бути досить просторим, з високими стелями. Перевагу отримують приміщення з масивними дзеркалами у красивих рамах, кришталеві люстри, меблі в стилі модерн. Квіткові ансамблі можуть бути виконані з орхідей.

Колірна гама

Домінує блакитний колір Tiffany blue. Доповнити його можуть молочно-білий, шоколадний, чорний чи кремово-рожевий тони. Щоб ці відтінки підкреслювали єдність стилю, вони повинні бути присутніми практично в усіх елементах свята.

Меню

Для сервіровки використайте вишуканий кришталевий чи срібний посуд. Не забудьте про рожеве шампанське, шоколад. Весільний торт оберіть у блакитному або чорно-білому кольорі. Красиво виглядатиме випічка у вигляді подарункової коробочки «Тіффані» з білою стрічкою.

Стильний букет

Для букета нареченої, оформленого в стилі Тіффані, припустимі лише два кольори: білий і бірюзовий. Оберіть троянди, гортензії, гербери, хризантеми. Також можна використати популярні голландські сортові ромашки. Оформити квіти у стилі Тіффані слід за допомогою бірюзових шовкових і атласних стрічок.

Образ наречених

Весільна сукня в стилі Тіффані може бути білого або бірюзового кольору. Відмовтеся від пишних фасонів. Обов’язковий елемент вбрання нареченої – високі рукавички. Наречений може одягнути класичний костюм-трійку. Оригінально виглядає темно-синій комплект з бірюзовим жилетом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: шлюб, Весілля
В тему