Поради

Розкішна простота: весілля в стилі лофт

Розкішна простота: весілля в стилі лофт

Дедалі більше молодят намагається організувати унікальне торжество, яке запам’ятається їхнім рідним і близьким. У пошуках натхнення закохані пари звертаються до своїх хобі, улюблених фільмів, стилю життя…Так виникають цікаві стилістики. Одна з них – модне весілля в стилі лофт.

Весілля в стилі лофт – це урбаністичний стиль, поєднання нових, модних і сучасних деталей зі старими. Це сучасне західне віяння тільки починає популяризуватися у нас, але вже довгий час має величезний попит серед європейських жителів.

Кольорова гама на весілля в стилі лофт

Пісочний, бежевий, асфальтовий, мідний – для лофту підійдуть кольори, які переважають у міському пейзажі, адже весілля в модному стилі лофт – це торжество в «стінах» шумного мегаполіса. Головні відтінки можна доповнити темно-зеленим, бордовим або навіть персиковим.

Запрошення на весілля в стилі лофт

Листівки можна виготовити у вигляді карток з урбаністичними пейзажами або графіті. Шрифт тексту повинен бути простим, а інформація – лаконічною. Колір краще вибрати приглушений: темно-сірий, коричневий.

Образ молодят: весілля в стилі лофт

Нареченій личитиме довге чи коктейльне плаття без пишного низу чи костюм, як класичного білого кольору, так і бежевий або сріблястий.

Щодо зачіски, то ніяких помпезних тіар, корон і намистин. У макіяжі та манікюрі можна відійти від строгих канонів і вибрати щось більш цікаве.

Для нареченого – костюм темно-синього або асфальтового кольору чи наряд у стилі casual (піджак + штани або навіть джинси).

Квіти на весіллі в стилі лофт

Букет нареченої повинен бути досить простим, але витонченим. У ньому, звичайно ж, має бути присутня зелень з легким ефектом запиленості, наприклад сукуленти.

Приміщення

Оберіть просторий заклад. Панорамні вікна, висока стеля, цегляні або дерев’яні стіни, металеві конструкції (приміром, труби від підлоги до стелі) відмінно вписуються у стиль. До того ж якщо правильно підібрати лофт, то не доведеться витрачатися на декор.

Головні декоративні елементи: бетон, цегла, скло, пісок та ін. Причому це можуть бути як справжні матеріали, так і їх імітація.

Фотосесія

Весільну фотозйомку слід провести, звичайно ж, у мегаполісі. Для локацій виберіть красиві вулички, мости, дахи, стіни з графіті й т. п.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: шлюб, Весілля
В тему