Поради

Найяскравіші тренди макіяжу весна-літо 2018

Найяскравіші тренди макіяжу весна-літо 2018

«Супернатуральна» шкіра, кислотний електрик та максимум помаранчевого – ми зібрали воєдино всі тенденції, якими візажисти будуть керуватися у макіяжі навесні та влітку 2018 року.

Шкіра супермоделі

Головний б’юті-тренд прийдешнього сезону – натуральність. Шкіра повинна виглядати так, немов на ній нічого немає – ні тону, ні праймера. В тренді ті, хто досягне м’якого і природного світіння. Інший варіант природності – порцелянова матовість.

«Ні» контурингу

Геть коригувальні палетки: новий сезон пропонує прийняти і полюбити природний овал обличчя. Майстри візажу захоплено влились у гру «а-ля natural» і з задоволенням експериментують із рум’янами. Прикладом можуть слугувати моделі Valentino, на обличчя яких рум’яна наклали аж до скронь.

Більше помаранчевого

Легкий і натуральний помаранчевий – тренд майбутнього. «Обпалені» теракотові відтінки у різних варіаціях використовують для підкреслення природної краси очей. Можна відмовитись і від олівця для очей, і від туші, а можна, навпаки, посилити помаранч контрастом (найкраще коричневим) по лінії верхньої та нижньої повіки. Спробуйте помаранчевий металік на губах.

Багато блиску

Візажисти ніби змовились, і на кожному подіумі моделі вражали блиском. У новому сезоні нам пропонують перетворити очі та губи у коштовні діаманти. Допоможуть у цьому глітери і стрази. Саме таким макіяжем спеціалісти з мейкапу вітають довгоочікувану весну.

Електричні очі

Показ House of Holland вразив макіяжем очей у стилі «електропоп». Яскравий електрик моментально налаштує на весняну хвилю. Оранжевий, рожевий і бірюзовий більше підходять до божевільної party біля басейну, ніж для виходу в офіс, але півроку холодів підштовхнуть нас і до сміливіших варіантів. Що вам до смаку – обирайте самі: романтична, насичена та щільна пастель (Missoni) чи сині «блюзові» відтінки (Marni). Ваше гасло – «Що яскравіше, то краще!».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, мода, макіяж
В тему