Поради

Чим годувати коханих, залежно від характеру, освіти та роботи?

Чим годувати коханих, залежно від характеру, освіти та роботи?

Не зрозуміло, як це співвідноситься з анатомією людини, але до порад, можливо, і варто прислухатися. Як же дізнатися, чим найкраще нагодувати коханого чоловіка, щоб він був веселим, лагідним, ситим і вдячним?

Якщо ваш суджений прагматичний і практичний, вміє все по господарству – від забивання цвяхів, до приготування їжі, і навіть друзі і сусіди в усьому постійно радяться з ним, – то в домашньому господарстві такий чоловік незамінний. Правда не варто з ним говорити про філософські проблеми, музиці або літературі, він або засне, або спробує перевести розмову в практичніше русло.

Чим годувати такого чоловіка? Вашому обранцю, напевно, краще харчуватися ґрунтовно, він рідко обходиться однією стравою і точно знає, що на обід обов'язково має бути перше. Так що освоюйте кулінарію, починаючи з перших страв, а якщо ваші успіхи будуть помітними, і ви нагодуйте його пиріжками власного виробництва і величезним антрекотів, він точно буде в захваті.

Ваш чоловік – легковажне створіння і вічна дитина. Йому безпроблемно витратити всю зарплату на дурниці, виїхати кудись на три дні і не попередити. Таким чоловікам переважно все одно, чим харчуватися. Тому не витрачайте часу на кулінарні шедеври, тому що банальні пельмені і сосиски цілком підійдуть.

А якщо ваш чоловік – зануда, який може своїми причіпками довести будь-якого до сказу, ваше завдання серйозно ускладнюється. Якщо ви поставите капці носами один до одного, тоді як у його понятті взуття повинне стояти інакше, ви зможете спостерігати істерику. Ваша присутність явно порушує сформований в його будинку уклад, а пальто псує зовнішній вигляд у передпокої.

Чим годувати такого чоловіка – складне питання! Хоча є один варіант – спробуйте з'ясувати, чим його годувала мама. Дізнайтеся точні рецепти його улюблених страв і ні на крок не відступайте від інструкції.

А якщо ви свого чоловіка бачите нечасто, наприклад, якщо він далекобійник, тому що його життя проходить, в основному, на роботі, то не надто переймайтесь. Все одно ваша половина додому приходить тільки для того, щоб поспати і переодягнутися, а вихідні вважає покаранням.

Такий чоловік в їжі невибагливий. Він любить солодке і всякі перекушування, до чого звик на роботі. Може з однаковим задоволенням їсти магазинні пельмені або фаршированого осетра, не помічаючи різниці, а просто радіючи гарячій їжі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я
В тему