Поради

Що дівчата ненавидять у ліжку?

Що дівчата ненавидять у ліжку?

У соцмережах набирає популярності тема, де дівчата розповідають про найбільш ненависні дії, які роблять їхні партнери, щоб зробити партнерці приємно.

Забуває про прелюдію

Багато хто зізнався: буде суперово, якщо партнери будуть більш уважними в спальні. Наприклад, стануть витрачати більше часу на прелюдії, а не тільки зосереджуватися на занятті сексом.

– Іноді я хочу просто цілуватися повільно і чуттєво, а не займатися сексом. Він же вважає цей поцілунок прелюдією, – зізналась одна з користувачок.

«Почухай вушко»

Неакуратні ласки вух дівчата також записують у категорію популярних помилок партнерів. Так, багато хто переконує, що молоді люди роблять це занадто завзято.

– Не треба намагатися з’їсти моє вухо! Якщо так хочеться, трохи полоскочи язиком, – пишуть користувачки.

«Вивчи анатомію»

Ще один момент, який жінки записали в ненависні, – це те, що молоді люди абсолютно не знають особливостей жіночої анатомії.

– Один з моїх друзів настільки грубо розпускав руки, що його дівчина навіть боялася показати, де розміщений клітор. Чого він, до речі, не знав, – написано в обговоренні.

Порно і реальний секс – різні речі

Дівчата також обурені тим, що партнери впевнені: реальний секс і те, що показують у порно, – те ж саме. Так, вони можуть змінювати позиції мало не кожні 10 секунд, при цьому не роблячи жодних «плавних переходів».

«Не зупиняйся!»

Дівчата також відзначають, що їх дратує, коли партнер незадовго до закінчення процесу різко сповільнюється. Причому на прохання не робити цього не реагує.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему

Останні матеріали