Люди

Навіть в морози ходить без верхнього одягу

Навіть в морози ходить без верхнього одягу

Два роки тому Андрій Козак, житель Вінниці, перестав носити верхній одяг. Без сумніву, спершу ті, хто бачить молодого чоловіка посеред зими в джинсах і футболці, дивуються цьому. Мабуть, саме вони й почали називати його «крижаною людиною».

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

– Відверто кажучи, я завжди вважав себе теплолюбивим, – розповідає чоловік. – В дитинстві батьки одягали за погодою – в кілька светрів, куртку, шапку. А позаторік почав загартовуватися. Восени ходив без верхнього одягу, лише в джинсах і футболці чи сороці з коротким рукавом. З осені плавно перейшов в зиму – і ось вже другу зиму обходжусь без верхнього одягу. Це загартування духом. Я активно досліджую резерви власного організму, і, повірте, це прихований потенціал, який є в кожної людини.

Чоловік залюбки розповідає, що загартовуватися потрібно поступово, починаючи з обтирання рушником, змоченим у холодній воді. Проте сам пан Андрій став відразу приймати лише холодний душ. Почав багато ходити, а згодом кожного дня пробігав 5 – 9 кілометрів.

– Результат просто неймовірний, – каже пан Андрій. – Якщо колись часто застуджувався, то тепер ще ні разу не звертався до лікарів. Обставини склалися так, що протягом двох тижнів доглядав за людиною, яка хворіла на ковід. Проте я не заразився, і це також є свідченням того, що мій імунітет суттєво зміцнів. Також я дійшов висновку, що потрібно мислити позитивно, уникати поганих емоцій, – і тоді організм буде здоровим.

Ксенія Фірковська

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вінниця, Здоров'я, здоровий спосіб життя
В тему