Люди

Володимир Дантес: «Взагалі не парюся, чим заробляю на життя»

Володимир Дантес: «Взагалі не парюся, чим заробляю на життя»

Володимир Дантес, переможець «Фабрики зірок», колишній ведучий шоу «Їжа, я люблю тебе», чоловік Наді Дорофєєвої, розповів про шоу-бізнес і свої прагнення.

Про це йдеться у журналі "Твій стиль".

- Ваше весілля з Надею. Чим тобі запам'яталася ця подія?

- Я дуже хотів, щоб Надя відчувала себе принцесою в той день. Сам я був у приємних клопотах. Пам'ятаю, як напередодні докуповував черешню на Бессарабському ринку для коктейлів. Кілограмів п'ять мені обійшлося у 800 гривень. А надворі було літо, і я розумів, що черешня стільки коштувати не повинна ну взагалі ні разу. Але я сказав собі: «Хрін з вами, у мене весілля, воно один раз. Гуляти – значить, гуляти!» Нам хотілося, щоб вийшла справжня вечірка і гості розслабилися. Адже серед них було дуже багато артистів, для яких весілля – звичайне ремесло, і вони всі це вже тисячу разів бачили. Розслабити гостей допомогли велика кількість алкоголю і спека. У той день, за моїми відчуттями, було + 100 °С. (Сміється.)

- Ви з Надею до весілля кілька років жили разом. Як ти вважаєш, для пари правильне рішення пожити цивільним шлюбом якийсь час?

- Я вважаю, що потрібно якомога раніше з'їжджатися. Ми з Надею почали жити разом через тиждень. У протилежному випадку після весілля можна отримати такий сюрприз, що мало не здасться. Тільки перебуваючи поруч, можна зрозуміти всі плюси і мінуси іншої людини, притертися одне до одного. Тим більше ми живемо в час, коли всім уже пофіг на штамп у паспорті. І це правильно.

- Твій канал на Youtube. Розкажи про нього.

- Я призупинив роботу над блогом «Чоловік Наді Дорофєєвої» і всі сили кинув на «Погані українські жарти». Блог приніс мені 50 тисяч передплатників, але писати його досить непросто: надто швидко летить час, і людям хочеться чогось нового. А в «Пуш Up» постійно різні особи, різний гумор. Ці ролики добре дивляться, тому акцент зараз на них.

- Камбек на сцену. Його нам варто чекати?

- Я взагалі не парюся, чим заробляю на життя. Багатства я не прагну. Мені просто хочеться відчувати себе добре: досліджувати світ, ходити з коханою в ресторан, відпочивати. І слава теж не головне, хоч це, безумовно, приємно. Не буду заперечувати: я не якийсь крутий аскет, і мені добре, коли мене впізнають на вулиці або пишуть утішний коментар до відео. Тому повертатися на сцену просто так, аби повернутися, я не планую. Якщо і зважуватися на це, то тільки із крутим матеріалом. І це не повинна бути одна пісня, щоб блиснути і знову зникнути. Камбек повинен бути ну дуже красивим. Для мене приклад у цьому плані Винник або Лепс, наприклад. Люди на сцені виступати почали вже у зрілому віці. А мені всього 30 – все життя попереду. Я можу ще повернутися і піти триста разів. (Сміється.)

- Опиши свій ідеальний день.

- Є два. Перший: коли ми з Надею лежимо весь день на ліжку аж до головного болю, їмо і дивимося кіно. Це називається «день тюленя». А другий – коли я з ранку до ночі бігаю у справах і бурчу, що у мене ні на що не вистачає часу і що мені все набридло. Потім приходжу додому, видихаю і кажу: «Фух, який важкий день».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: музика, Зірковий style, Життя
В тему

Останні матеріали