Люди

Настя Каменських: «З кожною роботою я відкриваю слухачам нову грань себе»

Настя Каменських: «З кожною роботою я відкриваю слухачам нову грань себе»

Настя Каменських розповіла про сольну кар'єру і поділилася своїми принципами життя.

Про це йдеться у журналі "Твій стиль".

- Розкажіть про свій сольний проєкт NK. Як давно Вам прийшла ідея почати сольну кар'єру?

- Я давно хотіла спробувати щось нове і втілити в життя ідеї та проєкти, на які не вистачало часу до цього, завжди мріяла співати різними мовами і дарувати музику світу. І вирішила піти за мрією. З нуля створила власну креативну компанію NICE2CU, з якої й почала сольний проєкт NK. Оцінюючи результати, які нам вдалося досягти з моєю командою всього за три роки, я розумію, що все зробила правильно.

- Хто є Вашим головним творчим натхненням?

- Я вже неодноразово говорила, що відчуваю себе cosmopolitan girl: народилася в Києві, дитинство провела в Італії, об'їздила практично весь світ із концертними виступами. У кожній із країн, у кожному менталітеті я знаходила щось цікаве і вбирала це в себе. І тепер, зібравши всі родзинки і багаторічний творчий досвід, я створюю музику, яка не знає кордонів. Мене надихає, що мої роботи знайшли свого слухача, навіть далеко за океаном.

- У чому полягає сенс Вашої творчості?

- Радувати слухача, дарувати класний настрій, заряджати драйвом і позитивом. Оскільки я люблю співати різними мовами, міксувати їх і різні музичні стилі у треках – мої пісні набувають зовсім нового й особливого звучання. Такий симбіоз допомагає створювати нову музику, і мені здається, це і є головна ідея моєї творчості. Адже музика не має кордонів, вона об'єднує жителів усієї планети, навіть найвіддаленіші її куточки!

- У Вас чудовий вигляд. Поділіться секретами догляду за собою?

- Головні секрети – режим, правильне харчування і позитивний настрій. Для мене режим і тренування стали невід'ємною частиною життя, іншого я вже не уявляю. Завжди любіть себе і своє тіло. А любов до себе – це корисна їжа, регулярні тренування, своєчасний відпочинок і здоровий сон. А ще мотивація і натхнення йти до своєї мрії!

- Поділіться своїми найближчими творчими планами.

- Незважаючи на ситуацію, що склалася з карантином, цей рік буде дуже насиченим і продуктивним, я впевнена. Після виходу Ecléctica буде ще два нових альбоми і багато приємних сюрпризів для моїх слухачів. Обов'язково підписуйтесь у соцмережах, щоб нічого не пропустити :) Але, звичайно, найголовніше – щоб у найближчому майбутньому в усього світу було міцне здоров'я і ситуація стабілізувалася.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: настя каменських, Зірковий style
В тему

Останні матеріали