17 Листопада 2017
Новини

При в'їзді на окуповані території треба буде змінювати українські номери

При в'їзді на окуповані території треба буде змінювати українські номери

"З 2018 року така процедура буде обов'язковою і служитиме джерелом наповнення бюджету ДНР": дві тисячі карбованців (??) за кожну реєстрацію транспортного засобу", - наголошується в повідомленні, передає Ліга.НЕТ.

За даними військових експертів, терористи мають намір прийняти так званий "закон" про перетин лінії розмежування автотранспортом з українською реєстрацією та перебування таких автомобілів  на території протягом 30 днів з дня в'їзду.

Джерела підтверджують, що водіїв "бюджетних організацій" змушують переходити на псевдономери. "Залякують втратою роботи, несподіваним "скороченням", - зазначило джерело.

В окупованому Луганську деякі водії, які стикалися із цією проблемою кажуть, що останнім часом із українськими номерами стало складніше перетинати неконтрольовану ділянку російсько-українського кордону.

ДНР і ЛНР – терористичні організації, які захопили при підтримці Російської Федерації частину Донецької і Луганської областей України. Обидві організації створені, фінансуються і утримуються Росією, звідки, зокрема, терористи отримують бойовиків, інструкторів, а також важку техніку, зброю, боєприпаси та пальне.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему