17 Листопада 2017
Новини

17 листопада - кого привітати з днем ангела

17 листопада - кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають день ангела Вікторія, Єлизавета, Іван, Ілля, Микола, Олександр, Семен, Степан.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

ВІКТОРІЯ

Ім’я Вікторія походить від латинського слова «Victoria», що означає «перемога». У римській міфології Вікторія – богиня перемоги. Жінка, названа ім’ям Вікторія, володіє такими рисами характеру, як наполегливість, впертість, хитрість, і рухливість. При цьому Вікторія добра, влюблива, вкрай нерішуча і сором’язлива особа. Щоб компенсувати свою нерішучість і самоствердитися, Віка використовує демонстративність і химерність: то почне користуватися різкими парфумами, то купить ультракоротку спідницю, то просто поводиться гіперактивно. Віка лінива, може раптово замикатися в собі, зовні через свою невпевненість виглядає боязкою, проте насправді ця жінка володіє великими внутрішніми резервами. Вона може збрехати при наявності вигоди. Віка свавільна і вперта жінка, твердо стоїть на землі, з сильною волею і чоловічим складом розуму. У професійній діяльності Віка проявляє все ту ж наполегливість і демонстративність. Проте, при виникненні перешкод або опору, Вікторія відступить від задуманого. Цій жінці підійдуть професії, де результат буде залежати від неї самої. Вона володіє талантом у педагогічній діяльності, тому з неї вийде відмінний учитель, вихователь, інженер–електронник, науковець, педіатр, медсестра. При наявності зовнішніх даних вона може спробувати себе в якості манекенниці або фотомоделі. У неї є відмінні організаторські здібності, тому з Вікторії вийде талановитий керівник. Проте, з роллю домогосподарки Вікторія впорається не менш успішно. Батькам Вікторії не варто перешкоджати їй у виборі професії. Успіх до цих жінок приходить дещо запізно, проте Віка обов’язково його доб’ється завдяки своїй завзятості і ретельності. У виборі партнера Вікторія проявляє себе вибагливою ??жінкою. Навіть вийшовши заміж, Віка довго буде сумніватися у правильності цього кроку. Її партнером повинен стати чуйний і уважний чоловік, який дасть Віці впевненість у своїх силах. У відповідь Вікторія подарує своєму партнеру довіру і відвертість, щиру любов і готовність віддати все за свого коханого. Вікторія буде турботливою дружиною і хорошою господинею. Вона ніколи не пробачить своєму чоловіку обман або невірність. Віка – темпераментна жінка, як правило, вона має приємну зовнішність і природну чарівність, тому може закрутити голову будь–якому чоловікові. Віка – товариська жінка, проте друзів у неї небагато. Вона вважає за краще мати кілька надійних друзів, ніж багато безглуздих. Вікторія не прагне до лідерства, їй підходить і пасивна роль. У дружніх відносинах цінує красу, не переносить безпардонності з боку подруг. Це щира і душевна жінка, з любов’ю відноситься не тільки до близьких і друзів, а й взагалі до всього оточення.

ЄЛИЗАВЕТА

Ім’я Єлизавета має давньоєврейське походження й у перекладі буквально означає «Бог мій – клятва», «заклинаємо Богом». Примхлива і владна, категорична і самозакохана Єлизавета часто відчуває себе недооціненою, тому часто вступає в конфлікти і робить божевільні вчинки. Це владні жінки, які мріють спорудити навколо себе маленьке королівство. Єлизавета вперта, заздрісна, хвалькувата, її постійно мучать сумніви, вона завжди має купу проблем і намагається повідомити про це абсолютно всім близьким і друзям. Проте, з дорогими для Лізи людьми вона проявляє себе доброю і чуйною жінкою. Вона – інтроверт, замкнута і не завжди говорить те, що дійсно думає. Єлизавета вміє пристосовуватися до оточення. Вона цікава і врівноважена, завжди доводить розпочаті справи до переможного кінця, при цьому на першому місці для цієї жінки будуть її інтереси. Вона дуже болісно сприймає власні невдачі. Конфліктність Лізи негативно позначається на її відносинах із колегами. Єлизавета обожнює плести інтриги і розпускати плітки, у спілкуванні з жінками воліє бути лідером. Взагалі ж, професійна діяльність для Лізи не є найважливішою сферою життя. Ідеальні професії для Єлизавети – радіо– і телерепортер, ці жінки завжди цікавляться новітніми розробками в області радіоелектроніки. Проте, потай від усіх Лізи мріють бути розвідницями або слідчими. Найважливіше в житті Єлизавети – її сім’я. Ліза прекрасна господиня, ощадлива і запаслива. Вона відмінно готує і частенько балує свого чоловіка різними кулінарними шедеврами. До візитів друзів і родичів чоловіка Єлизавета ставиться спокійно, також спокійно вона спілкується із сусідами. У сімейних стосунках шукає спокою і миру. Перші роки подружнього життя Лізи можуть характеризуватися напруженням у відносинах із чоловіком, але пізніше всі проблеми зникають. В молодості Єлизавета має безліч шанувальників, щасливою вона стає, як правило, тільки в другому шлюбі. Зустрівши коханого і ставши його дружиною, Єлизавета буде йому вірна, навіть коли овдовіє. Єлизавета любить заманити в свої тенета сором’язливого чоловіка, який навіть не здогадується, куди потрапив. Вона мріє кинутися в обійми коханої людини, але приховує своє бажання. Єлизавета завжди шукає найкраще, включаючи партнера. Зовні Ліза виглядає привабливою, але хитрою кокеткою, вона обожнює яскраво одягатися. Єлизавета дуже легко сходиться із новими людьми. У Єлизавети дуже розвинена інтуїція, яку вона успішно використовує для вибору друзів. Ліза обожнює гучні компанії і розваги, однак, вибираючи між подругами і сім’єю, завжди вибирає сім’ю.

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає "Яхве (Бог) змилостивився, помилував".

Хлопчики з таким розповсюдженим ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву

У Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани зустрічаються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх осторонь.

ІЛЛЯ

Ім’я Ілля – це варіант староєврейського імені Еліяху, що означає «Мій Бог – Господь», також можна перевести як «віруючий». Інакше тлумачення – ім’я Ілля походить від імені Ілія, що має значення «фортеця Господня» і «сила Божа».

Ілля артистичний, іронічний і багатоликий. Він заглиблений в себе, все розповість і покаже будь-якому охочому, але в свою душу пустить тільки обраних. У компанії Ілля веселий і товариський. Він легко спілкується з будь-якими людьми, не конфліктний. На перше місце Ілля завжди ставить свою сім’ю. Відштовхнути від сім’ї і близьких Іллю може холодність і зневага, які для нього просто нестерпні. Ілля запальний, але швидко остигає. Після сварок він довго кається у своїй нестриманості. Своє серце чоловік, як правило, тримає в узді. Перш ніж зробити пропозицію своїй коханій, він підготує всі умови для спільного життя. Імпульсивні вчинки Іллі часто тягнуть за собою невдачі і розчарування. У Іллі добре розвинена інтуїція. Він здатний оцінити обстановку, а, оцінивши її, чоловік швидко приймає правильне рішення. В досягненні мети дуже часто Іллі заважають всілякі дрібниці. Ілля розумний, має гарну пам’ять, здатний судити про події з різних точок зору. У виборі друзів Ілля буває не дуже перебірливий. А творчий потенціал цієї людини переважно залежить від ступеня його закоханості. До своєї обраниці він уважний, ніжний і турботливий. Іллі важливо, щоб його жінка була близька йому духовно. Тоді він здатний оцінити її по достоїнству. Сім’я для Іллі стає найголовнішою. Він безмежно кохає дружину, і надзвичайно ніжний і добрий із дітьми. Хоча частіше Ілля прагне вибрати собі заняття, не пов’язане з організаторською діяльністю, часом професія сама вибирає його. Можна зустріти Іллю-лікаря або Іллю-вчителя. Яку би працю собі не вибрав цей чоловік, швидше за все, він досягне на цьому терені значних професійних висот. Найкраще Ілля працює в тандемі з колегою, риси характеру якого доповнюють характер Іллі. З дитинства у Іллі розвинене почуття власності. Він вважає за краще ігри, і справи організовувати самостійно, а потім нести всю відповідальність за результати. Ілля рідко витає в хмарах, йому важливий конкретний результат. За вдачею він добрий, але все невдоволення висловлює прямо. Частково через це реалізація задуманого не завжди вдається цьому чоловікові.

 

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як "переможець народів".

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатнього часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний. Микола здатний опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

 

ОЛЕКСАНДР

Ім’я походить від грецьких слів, "алекс" – захисник і "андрос" – чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найздібніших людей, довіряючи їм найскладніші справи. Мають репутацію справедливих людей.

 

СЕМЕН

Ім’я має давньоєврейське походження й означає "почутий Богом у молитві".

Зовні Семен більше схожий на матір, ніж на батька. Він також успадковує й багато рис характеру, властивих матері. Він добрий, м’який і незлобивий.

Семен буде гарним другом, що завжди прийде допомогти у важку хвилину, близько до серця прийме чуже лихо.

 

СТЕПАН

З давньогрецької «стефанос» означає «вінок», «корона».

Він хороший організатор і реально дивиться на речі. Чоловік підкорює всіх своїм вольовим характером, оригінальним мисленням і вдумливістю. Спілкування з ним надихає на здійснення вчинків. У дитинстві Стьопа пустотливий і непосидючий. Він готовий грати в усі ігри, дуже товариський, неконфліктний і веселий. Хлопчика важко посадити за навчання, проте він володіє чіпким розумом, що дозволяє моментально запам’ятовувати матеріал. У Стьопи невгамовний характер, він дуже спостережливий, легко помічає помилки інших людей. Батьки Степана можуть тільки радіти тому, який хороший і слухняний хлопчик у них зростає. Але з роками деяка повільність Стьопи може перерости в нелюдимость і закритість. Степан володіє сильним і неабияким характером. У нього розвинене почуття власної гідності. Чоловік абсолютно впевнений у своїх видатних здібностях. При цьому це дуже добра людина. Він не злопам’ятний, не прагне повністю контролювати близьких, вміє платити відданістю за терпіння з їхнього боку. Психіка Степана досить стійка. Його дуже складно як вивести з себе, так і розгойдати на будь–які рішучі дії. Степан неохоче приймає нове, не сприймає ломки усталених звичок. Чоловік з ім’ям Степан наділений розумом практичного складу і відмінною пам’яттю. Степан незмінно спокійний. У його житті не буває бурхливих пристрастей, з усіма без винятку людьми він спілкується прохолодно. Жіноча громада Степана дуже цінує.  Степан прагне завжди тримати в узді свій темперамент і не стримує себе тільки при близькості. У ці моменти чоловік щедрий на слова пристрасті. У жінках цінує неприступність, йому цікаво завойовувати жінок. Флірт для Стьопи має велике значення. У відносини цей чоловік завжди намагається внести щось нове. Гармонії в шлюбі Степан зможе досягти, якщо вибере в дружини жінку спокійної вдачі. Але навіть і тоді відносини в родині не будуть складатися безхмарно. У дружини надто багато приводів для ревнощів, що часто призводить до розлучення, а за розлученням у Степана нерідко слідує новий шлюб. Всі сімейні турботи Степан перекладає на дружину, навіть дітьми займається тільки іноді. Сенс життя для Степана – в спілкуванні. Це здатна на вигадки людина, наділена відмінним почуттям гумору, яке допомагає йому в складні життєві хвилини. Все, що цьому чоловікові відомо про флірт і близькості переважно формується літературою та фільмами. Крім того, Степан – великий любитель поговорити на відверті теми з друзями. Відчуває себе як риба у воді в жіночому суспільстві, хоча у нього є ціла купа друзів і серед чоловіків. Степани завжди з усіма на короткій нозі, образ не пам’ятають, але ось для красного слівця можуть і виказати чиюсь таємницю або секрет. Степан не схильний змінювати обрану професію. Заняття собі він, як правило, вибирає один раз в житті і досягає в ньому значних кар’єрних висот. З роками Степан стає справжнім майстром у своїй області. Цей чоловік воліє мати справу з деревом або металом, але уникає професій, де потрібно спілкуватися з людьми. З такого чоловіка може вийти хороший художник, модельєр або архітектор. Степан віддає перевагу вільним професіям. Йому подобається відкривати для себе і для всього світу щось абсолютно нове і незвичайне.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему