17 Листопада 2017
Новини

8 зірок, які померли від передозування

8 зірок, які померли від передозування

Одні шукають натхнення у роботі, інші ж для цього використовують наркотичні засоби. Пропонуємо вам ознайомитися зі списком знаменитостей, які померли через передозування.

15 листопада світ сколихнула страшна новина: від передозування наркотиків помер 21-річний репер Lil Peep.

За останніми даними, причиною смерті могло стати передозування підробленим заспокійливим. Хлопцю стало погано ще у гастрольному автобусі.  Тоді ж його направили до лікарні, проте врятувати не встигли.

Справжнє ім’я співака Густав Айр. Артист вирізнявся з-поміж інших своїм емо стилем. Юнак близько шести років не міг спілкуватися з людьми через розрив зі своєю дівчиною. Відомо, що музикант зловживав наркотичними засобами. Цю тему він неодноразово порушував у своїх піснях та нерідко писав про свою залежність у соціальних мережах. У серпні 2017 року Lil Peep повідомив публіці про свою бісексуальність.

За своє коротке життя співак випустив три альбоми, а його треки на YouTube-каналі збирали мільйони переглядів.

Проте Ліл Піп не єдина зірка, життя якої забрали наркотики. Пропонуємо ознайомитися зі списком найвідоміших знаменитостей, які померли через передозування.

Мерилін Монро

Мабуть, найвідоміша персона з цього списку – Мерилін Монро. Життя акторки обірвалося у віці 36 років. Доки чоловіки жадали Монро, а жінки хотіли бути схожою на неї, вона сама переживала жахливу кризу. Незатребуваність на роботі та невдачі в особистому житті підштовхнули жінку до наркотиків та снодійних препаратів. Слідство встановило, що причиною смерті стало гостре отруєння барбітуратами.

Після цієї події сотні фанатів Монро по всьому світу покінчили життя самогубством.

Елвіс Преслі

Наркотики позбавили життя ще одного талановитого артиста. Король рок-н-ролу Елвіс Преслі приймав сильнодіючі препарати, а згодом і наркотики, аби знайти музу та бути енергійнішим під час виступу. Проте такі «ліки» часто справляли протилежний ефект. Фанати заявляли, що Король виходив на сцену сильно одурманений та навіть забував слова.

Вперше співака рятували від наркотиків на початку 70-х. Тоді він не визнав себе наркозалежним. 16 серпня 1977 року його наречена знайшла Елвіса мертвим у ванній. Преслі помер від серцевої недостатності, причина якого – передозування. Королю було 42 роки.

Курт Кобейн

Про смерть музиканта Курта Кобейна повинні були б зняти фільм. Чоловік помер за загадкових обставин. Він застрелився у власному будинку 5 квітня 1994 року. Тіло три дні пролежало під гаражем, доки його не виявив електрик. Проте медиків здивував той факт, що при розтині у крові чоловіка знайшли смертельну дозу наркотиків.

Який кайф приносять наркотики, Курт зрозумів ще в підлітковому віці. На заборонені речовини його підсадили старші друзі-рокери. З часом наркотики ставали все сильнішими. Співак виправдовувався тим, що дурман стимулює його до творчості та приглушає болі у шлунку.

Цікаво, що дружина Курта, Кортні Лав, також вживала наркотики, та закинула цю звичку, коли дізналася про свою вагітність. Проте, згодом знову підсіла на речовини та навіть спробувала вчинити самогубство. Нині заявляє, що з 2007 року «чиста».

На момент смерті Курту Кобейну було 27 років.

Емі Вайнгауз

Британська співачка Емі Вайнгауз померла 23 липня 2011 року. Розслідування показало, що рівень алкоголю в її крові перевищував допустиму норму в п'ять разів.

У співачки була алкогольна та наркотична залежність. Жінка хворіла анорексією, емфіземою легенів та порушенням серцевого ритму.

Під час останнього турне Європою, Емі навіть не могла згадати у якому місті виступає, забувала слова пісень та втратила свідомість просто на сцені. Її менеджер був змушений відмінити концерти.

Емі Вайнгауз було всього 27 років.

Вітні Г'юстон

11 лютого 2012 року померла співачка, яку часто називали ангелом із небесним голосом. Її знайшли у ванній готелю без слідів насильницької смерті. Лікарі констатували передозування.

Про те, що знаменитість має проблеми з наркотиками, публіка дізналася ще у 2000 році. Один з охоронців в аеропорту знайшов у неї марихуану. Відтоді ЗМІ рясніли заголовками то про успішний альбом співачки, то про її лікування від наркозалежності. Бажання забутися за допомогою хімічних речовин перетворили багачку у банкрота. Жінка померла на 48-му році життя.

Бріттані Мерфі

Акторці Бріттані Мерфі пророкували успішну кар’єру у кіно. Спершу дівчина зустрічалася з Ештоном Кутчером, з яким знялася у фільмі «Молодята». У 2007 вийшла заміж за продюсера і сценариста Саймона Монджека.

Жінку знайшли мертвою 20 грудня 2009 року. За даними медиків, основною причиною смерті Мерфі стала пневмонія та передозування лікарськими препаратами. Всі ліки були легальні, а її смерть визнали нещасним випадком. Бріттані не вживала наркотиків. Жінці було 32 роки.

Гіт Леджер

Багато перспектив подавав молодий та талановитий актор Гіт Леджер. Чоловік був відомий своїми багаточисленними романами.

Леджера знайшли мертвим 22 січня 2008 року. Лікарям не вдалося встановити точну причину смерті відразу. Після додаткової  токсикологічної експертизи оголосили, що у актора була гостра інтоксикація, викликана спільною дією болезаспокійливих, снодійних і транквілізаторів.

За словами знайомих актора, Гіт ніколи не приймав наркотиків. Йому було 28 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали